Christmas vibes

Duunit on melkein tältä vuodelta jo hoidettu, joulupäivää ja tapaninpäivää lukuunottamatta. Jouluaatto on täällä päin sujunut aamusalin, riisipuuron ja joulusaunan merkeissä. Voi siis hyvällä omallatunnolla pistää verkkarit niskaan ja nauttia joulypöydän antimista!

Oon myös pakkaillut reissua varten. Lauantai-sunnuntaiyönä ois lähtö Leville, ja joudun töiden takia ottamaan kaikki kimpsut ja kampsut mukaan Helsinkiin jo huomenaamulla, sillä kotiin meen seuraavan kerran vasta Tammikuun puolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon ostanu pari joululahjaa itelleni. Huonetuoksun sekä uudet saappaat. Kolusin monet nettikaupat läpi, mutten löytänyt mitään silmää miellyttävää paria. Tai löysin kyllä, mutta nyt ei just oo varaa satsata monta sataa euroa yhtiin saappaisiin. Ebay yllätti positiivisesti: nätit, jalkaan sopivat ja vieläpä edullisesti! Usein kun eBaysta tilailen itelleni jotain, niin suhtaudun kaikkeen aika varauksella. Kaikki ei todellakaan ole aina sitä miltä näyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mua ei hirveesti kiehdo mitkään tuoksukynttilät, mut tähän huonetuoksuun ihastuin! Kookos ja vanilija on mun ehdottomia lempituoksuja. Noilla tikkujen määrällä voi säädellä, kuinka voimakkaan tuoksun huoneeseen haluaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palaan varmasti vielä joulun pyhinä blogin puolelle kertomaan kuulumisia. Ja kamera lähtee Leville messiin, eli toivottavasti saan sieltä postikorttimaisemista jotain kivaa julkaistavaa tännekin! Nyt some kiinni ja nauttimaan lähimmäisten seurasta sekä joulutunnelmasta!

 

xoxo

Facebooktwittermail

16 kommenttia “Christmas vibes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *