ihana, ihanin, Äiti!

Me otettiin perheen kesken varaslähtö äitienpäivään jo eilen: kukkakaupan kautta mökille isovanhempien kattamaan päivällispöytään. Tulikin samalla avattua myös isovanhempien antamat 2015 joulun lahjapaketit, mitkä olivat unohtuneet  talveksi hyllyn päälle. Olin viikonloppuna aikeissa ostaa itselleni kesää varten BB-voiteen sekä suojakertoimellisen kasvorasvan, mutta sattumalta joululahjapaketista paljastui juuri sopivan sävyinen BB-voide, sekä rasva suojakertoimella! Toivottavasti tänä kesänä pääsisi nauttimaan mökillä kesäsäistä ja isovanhempien seurasta vähän enemmän kuin viime kesänä. Teiniangsteissa mökille lähtö oli silkkaa kidutusta, nykyään sitä rauhallisuutta osaa jo arvostaa 😀

äitienpäiväkakku
Jälkkärinä oli eilen siskon leipomaa brownie-juustokakkua tuoreilla mansikoilla. Mun sisko on todellinen jauhopeukalo ja kakkukeisari – varmistaa samalla, että luut pysyy näillä herkuilla piilossa!

äitienpäivä2 äitienpäivä3

Äitienpäivän ratoksi on kyllä pieni oodi äidille paikallaan: Äiti ottaa pienimmän palan kakkua, jotta muille jäisi enemmän. Äiti väsää jo seuraavaa ateriaa, vaikka vastahan me syötiin. Äiti on aina mun puolella, vaikka aina ei ois ees ollut aihetta. Kestää pahimmatkin törttöilyt kunnialla  ja antaa anteeksi.  Potkii perseelle kun parhaaksi näkee. Äiti soittaa aina kysyäkseen, tuunko kotiin illalliselle. Äiti on vaan best!

äitienpäivä4

 

Toisen kunniamaininnan ansaitsee mun mummi; mummilta oon oppinut positiivisen asenteen elämään, näkemään kurjinakin päivinä asioiden valoisat puolet. Mun hyväntuulisuus on ihan varmasti periytyny mummilta! Mummi myös rohkaisee ja kuuntelee aina, antaa neuvoja muttei tuomitse. Mummikin on vaan best!

Näihin kuviin ja tunnelmiin, aurinkoista äitienpäivää! Ensiviikolla muistellaan vanhoja ja annan vinkin parhaaseen proteiiniherkkuun!

 

xoxo

 

 

 

 

Facebooktwittermail

55 kommenttia “ihana, ihanin, Äiti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *