Epämiellyttävistä asioista miellyttäviä?

Kyllä se näin vaan on, että jokaisen juhlan jälkeen koittaa aina arki ja vanhat tutut askareet odottaa. Mulla odotti tosin tällä viikolla uus saliohjelma, matematiikan tehtävät sekä pääsykoemateriaalit. Katson nyt jo seuraavia viikkoja kalenterista kauhulla, kun jokainen päivä täytyy suunnitella tarkalleen. Tai mun on pakko suunnitella kaikki, jotta saan asiat tehdyksi. En nyt oo mikään maailman kovin tiukkapipo, mut epämiellyttävät asiat on liian helppo sysästä päiväjärjestyksestä jos niitä ei kirjoita ylös. Eilen onneks pysty yhdistämään kolme asiaa yhdessä; aamiainen, auringonotto, plus matikantehtävät!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä epämiellyttäviin asioihin tulee, niin ennen treenaamaan lähteminen tai aamulenkille nouseminen oli joskus mun epämiellyttävien asioiden listalla. Nykyään tuntuu, ettei arkiaskareista tai esimerkiksi pääsykokeisiin lukemisesta tuu mitään, jos ei säännöllisesti pääse purkamaan energiaa salille. Salilla touhuaminen on sellasta omaa aikaa, jossa pääsee samalla myös rentoutumaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välillä tuntuu hassulta reissata himasta 40 minuuttia bussilla pelkästään Töölö Gymille. Koitan suunnitella kaiken kuitenkin aina niin, ettei mun tarvitse ravata turhaan edestakaisia matkoja.  TG:llä on mimmeille  onneks läjä hiusvempaimia ja suoristajia, ei siis haittaa vaikka pitäis näyttää ihmiseltä heti treenin jälkeenkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitäis muistaa useammin miettii, miten jotkut asiat sais tehtyy itselle mielekkäällä tavalla.  Positiivisella mielellä kaikki toimii aina paremmin. Mä taidan ottaa tän myöhäisen aamiaisen auringossa tavaksi, jospa ne matikantehtävätkin alkais sujumaan siinä sivussa! Aurinkoista viikonloppua!

 

xoxo

Facebooktwittermail

33 kommenttia “Epämiellyttävistä asioista miellyttäviä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *