FINAL TALENT UPGRADING

Meslewi helsinki

Mulle on ollut alusta saakka selvää, että jos finaalikymmenikköön pääsen, mitä talent-osuudessa esitän. Musiikki ja laulaminen on ollut soitto- ja musaharrastusten vuoksi suuri osa elämääni ja siksi myös lähellä sydäntä.

Meslewi helsinki

Finaalissa meidän jokaisen täytyy itse suunnitella esityksemme alusta loppuun. Eli mun tapauksessa valita biisi, järkätä itse musat sekä taustat mulle sopiviksi. Ja tietysti esiintymislook!

Meslewi mannerheimintie

Kappaletta mietin aika pitkään. Halusin sen olevan jollain tapaa merkityksellinen minulle, ja että siinä olisi hyvä sanoma. Jonkin aikaa pyörin ympäri nettiä ja etsiskelin inspiraatiota. Vihdoin löytyi biisi, jonka ympärille pystyy rakentaa kokonaisuutta!

Meslewi

Eilen kävin Meslewin liikkeellä sovittamassa  ja ihastelemassa finaalin iltapukukierrokselle suunniteltuja iltapukuja. Illan väriteema on sini-valkoinen, enempää en voi teille vielä paljastaa. Lupaan kuitenkin, että säihkettä löytyy, eikä mistään muualta samanlaisia ihanuuksia saa!

Meslewi leena

Ajattelin Meslewiltä löytyvän myös jotain mun talent-esitykseen sopivaa. 300 neliöön mahtuu kyllä mekkoa jos jonkinmoista! Onneksi Leena oli paikalla, sillä hänen avustuksellaan löytyi juuri sopiva asu mun talenttiin. Aah, vitsi kun voisin pistää teille kuvaa, mutta pakko jättää finaalipäivälle vähän yllätyksiä 😉

Meslewi iltapuvut

Meslewi

Huomio muuten kaikki lukiolaiset! Meslewin valikoima on pullollaan uniikkeja luomuksia, eikä vastaavaa mekkoa löydy mistään muualta!

Eli jos oot viellä pukua vailla, niin kipin kapin Meslewiin! Sieltä löytyy tosiaan kaikki mitä vanhojentansseihin tarvitset, päästä varpaisiin!

25-vuotisjuhliaan viettävä MESLEWI nyt myös INSTAGRAMISSA – MESLEWI

MESLEWI FACEBOOKISSA

Facebooktwittermail

18 kommenttia “FINAL TALENT UPGRADING

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *