Nidri Tourist Cruise // Kreikka kokemuksia vol. 2

Heippa taas! Palataan takaisin lämpöiseen Kreikkaan ja lomakuviin. Me ei löhölomallemme oltu hirveesti aktiviteetteja buukattu, sillä haluttiin vaan pistää chillauslevelit tonniin ja olla vaan. Mutta koska me oltiin kuitenkin vähän turisteja, päätettiin mennä päiväretkelle Nidriin, josta taas lähti pieni risteilyalus kiertämään eri saaria. Nidristä lähti muutama eri risteilyalus, mutta mentiin sillä mikä kuului hotellin retkipakettiin.

Kärsittiin alkumatka merenkäynnistä toivoen, että aamulla nautittu omeletti pysyisi vatsan sisällä siihen saakka, että päästään maihin. Allokko oli melko hurjaa, jonka vuoksi jouduimme skippaamaan paratiisirannan, Porto Katsikin.

Paleros Greece

frozen youghurt

Ensimmäinen stoppi oli söpö pikkuinen kylä nimeltään Fiscardo, Kefalonian saarella. Pääsytämme tasaisen maan kamaralle huono olo jatkui  vielä hetken, mutta onneksi ihanat rakennukset ja kaunis ympäristö sai huomion nopeasti kiinnittymään muualle. Ihasteltiin siellä ökykalliita hurtuuseja ja rättejä turistimyymälöissä, bongattiin suihkulähteestä kaloja sekä nautittiin frozen yougurtit. Tunti kului nopeasti, ja piti taas kipittää takaisin paattiin. Jos menisin häämatkalle, menisin Fiscardoon!

Kefalonia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Paleros Greece

Koska emme suunnitelmista poiketen päässeet Porto Katsikin rannalle pulikoimaan ja nauttimaan auringosta, ankkuroitiin alus jonkin muun saaren pienelle paratiisirannalle. Emme viipyneet rannalla kuitenkaan kauan, ja olisin mieluusti nauttinut siellä auringosta hetken pidempään. Pääsy laivasta rannalle oli nimittäin jo pikku operaatio, kun kaikki matkustajat oli saatava ulos aluksesta jne. Kaunis paikka kuitenkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän jälkeen seuraava stoppi oli Ithaca, tämäkin romanttinen sievä kylä. Oltiin onnekkaita ja mentiin äkkiä vaan johonkin tavernaan sekä tilattii nopeasti syötävää, sillä 5 minuuttia myöhemmin samaan paikkaan tuli luonnollisesti kasapäin muitakin samalla aluksella olleita.

Nidri star cruises

 

Kaikkia risteilyn ”nähtävyyksiä” en jaksa tässä postauksessa luetella, koska ne eivät meitä risteilyllä oikeastaan juuri kiinnostaneet. Jos minulta kysytään, olisi jotkut luolat ja saaret voinut suosiolla jättää tsekkaamatta, ne eivät kuitenkaan olleet mitenkään erikoisen näköisiä tai henkeä salpaavia. Ne olivat lähinnä ajanhaaskausta muiden mainitsemieni stoppien välillä. Kaikenkaikkiaan risteilyretki oli ihan kiva, vaikka päivä venyikin automatkoineen yli 10-tuntiseksi.

vivianna eksymä

Ensi postauksessa luvassa aamiaishommia, stay tuned!

 

xoxo

Facebooktwittermail

36 kommenttia “Nidri Tourist Cruise // Kreikka kokemuksia vol. 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *