Herkkua ilman sokeria?

Coca Cola oli yhdessä Hermesetaksen kanssa järjestänyt meille uuden Cokis Zeron lanseeraustilaisuudessa sokerittoman iltapäivän.  Pöytä oli laitettu koreaksi, luonnollisesti Coca Cola-teemalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monista tv-ohjelmista tuttu Hanna Sumari oli kokkaillut meille ihania jälkkäreitä; oli porkkanakakkua, päärynäkakkua ja pienen pieniä ruisjauho-mustikkamuffinsseja.

Paras porkkanakakku

Samalla kun saimme maistella Hannan leipomia ihanuuksia, pääsimme myös kokeilemaan uudistettua Cokis Zeroa ja vertailemaan sitä normaaliin sokerilla makeutettuun versioon. Testi olisi ehkä pitänyt suorittaa silmät kiinni, mutta jos joku juottaisi mulle Zeroa oikeana Cokiksena, menis multa varmaan läpi!

Coca cola suomi

Sokerittoman elämän luennon lomassa meille tuotiin maisteltavaksi paria eri Zero Cokis-pohjaista mocktailia. Soodajuomat ovat kyllä tämän koko syksyn pannassa, mutta onneksi kukaan ei pakota juomaan lasia tyhjäksi! 😀 Eli ujosti vain maisteltiin, ilman huonoa omaatuntoa.

Herkkua ilman sokeria

Tästä sokerittomasta iltapäivästä sai kyllä inspiraatiota omaan keittiöön ja leivontaan. Kannattaa joku kerta laittaa limen ja cokiksen sekaan myös minttua! Voin luvata että toimii!

 

xoxo,

 

Vanity

Facebooktwittermail

30 kommenttia “Herkkua ilman sokeria?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *