Vauhdikas kuvausviikonloppu Tahkolla #casalltraining

Tahkosta ollaan selvitty kotioloihin ehjin nahoin – tosin astetta väsyneempänä. Vielä parit kunnon yöunet, niin tää mimmi on taas iskussa!

Ne jotka snäpin ja instagramin puolella mua seurailee (joista mut muuten löytää nimimerkillä viviannavanity), ovatkin päässeet jo osaksi Tahkon reissun kuvasatoa. Meillä tosiaan starttas kyyti aamuvarhain perjantaina, sillä oli kiire ehtiä kuvata uutta Casallin mallistoa  vielä kun päivänvaloa on jäljellä. Tarkoittikin siis aika pikaista meikkaamista heti kohteeseen saavuttuamme. Niin onnistuneita otoksia kyllä saatiin jokaisesta, pääset katsomaan kaikki kuvat täältä. Meidät kuvasi iki-ihana Lars Johnson – huipputyyppi ammattitaidolla varustettuna!

lars johnson photography shop furcoat online

Pelkästään sporttikuvauksien takia meitä ei Tahkolle kutsuttu. Päästiin myös uudistetun After Ski- ravintola Tirolin avajaisiin. Samaan pakettiin mahtui myös Ski Macin muotinäytös, urheiluaktiviteetteja, paljunlämmitystä sekä rentoa  yhdessäoloa. Saatiin myös erinomaista palvelua ruokailun osalta, että reissussakin makrot on kohdillaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vesiesterata miss helsinki 2017 finalistit ravintola tirol

Lauantai-iltana päästiinkin sitten ansaitusti vähän irrottelemaan ja pitämään porukalla hauskaa! Pistettiin ykköset niskaan ja suunnattiin Tahkon kovimpaan menomestaan eli Piazzaan. Illan päätähtenä oli hurmaava Chisu.

Perinteinen Levin reissu jää tänä vuonna skaban vuoksi väliin, mutta Tahko ei todellakaan ollut pettymys! Kumpa saataisiin vähän enemmän lunta tänne eteläänkin, tää pimeys nimittäin meinaa viedä kyllä voimat! Sunnuntai-iltana takaisin Kampissa, takki aivan tyhjänä.

Hauskaa viikkoa jengi! Vaikka taivas on tumma, pidetään mieli aurinkoisena 🙂

xx,

Vanity

Facebooktwittermail

53 kommenttia “Vauhdikas kuvausviikonloppu Tahkolla #casalltraining

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *