Electrolux Culinary School ja #VOIMARUOKA Workshop

Semifinaali bootcampilla saatiin varsin kattava Hanna Jormanaisen superfood-luento, jossa saatiin vähän pintaraapaisua ravintotiheän ruoan maailmasta. Tällä kertaa päästiinkin jo ihan itse asiaan – eli herkullisten superfood-ruokien kokkaamiseen Electroluxin Culinary School-keittössä. Fit Diamondsien ruodussa on muutenkin mukavampi pysyä, jos saa välillä myös nauttiakin! Herkkuja on olemassa onneksi monenlaisi 😉

Jakauduttiin pieniin ryhmiin ja jokaisessa pisteessä oli oma resepti, joka piti toteuttaa. Alla vähän kuvia ja fiiliksiä meidän iltapäivästä!

voimaruoka

voimaruoka

Mun ryhmän tehtävänä oli väsätä siemennäkkäriä, jonka teko menikin sujuvasti. Sen verran on työn puolesta siemennäkkäriä taputeltu, että homma hoitui kuin vanhalta tekijältä. Taisiis mä kerroin mitä tehään, ja ihana Miska ja Annika teki! Saumatonta yhteistyötä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voimaruoka Supermix-dinksut olivat positiivinen yllätys, vaikka värinsä puolesta juoma näyttää siltä että se ois kaikkee muuta kuin freesiä. Supermix-jauheessa on 25 eri superfoodia kätevässä annospussissa, josta saa kivasti puhtia päivään!

voimaruoka total 25

Raakapuurot ovat  on alkaneet kasvattamaan suosiotaan ja yhden ryhmän tehävänä olikin valmistaa chia-siemenpuuro. Lisäksi tytöt olivat tehneet Suklaista chia-vanukasta, mutta ne katosivat parempiin suihin ennen kuin ehdin saada niistä hyvää kuvaa!

En malta odottaa, että pääsen itse kotona testailemaan kaikkia hyviä Voimaruoka-resepetejä. Malttamattomat siellä ruudun toisella puolella voivat käydä tiirailemassa herkkureseptejä täältä! Kunhan saan hiottua jonkun oman spesiaaliherkun, niin postaan sen sitten teidänkin saataville tänne blogiin. <3

misshelsinki2017

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa! <3

 

xoxo,

Vanity

Facebooktwittermail

37 kommenttia “Electrolux Culinary School ja #VOIMARUOKA Workshop

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *