Prinsessapäivä Puuterihuoneella #iberohetki

Viimeiset pari viikkoa ollaan finalistimimmien kanssa touhuttu varsin tiiviisti yhdessä ja aikaa koneen ääressä istumiselle on hädin tuskin löytynyt. Vihdoin pääsin blogin äärelle kertomaan teille meidän reilu viikon takaisesta Mia Ollulan vetämästä meikkikoulusta Puuterihuoneella.

Puuterihuone

Puuterihuone oli aivan  I H A N A paikka! Todellinen meikkien ja laittautumisen taivas, missä oli eri merkkejä ja kosmetiikkaa joka lähtöön. Saatiin alkuun hipelöidä ja ihastella kaikkea rauhassa, ennen kuin päästiin asiaan eli meikkaamiseen.

Puuterihuone helsinki

Ripsienpidennysten vuoksi mun oma meikkilook on useimmiten koostunutkin vain pohjasta ja kulmien laitosta, sillä pidennykset ovat itsessään jo niin näyttävät. Tummalla silmämeikillä saadaan kuitenkin katseeseen intensiivisyyttä ja tumman siistin silmämeikin teko on yksi aika hyvä perusjuttu joka kannattaa osata. Ja ennen kaikkea löytää se itselleen sopivin tyyli tumman lookin tekoon, sillä kaikille ei sovi kaikki.

Miia Ollula

Mian vankan ammattitaidon ja kokemuksen hellässä huomassa sai kysyä kaikki askarruttavat kysymykset ja samalla hän näytti meille mallia, kuinka tehdään hyvä tumma iltameikki. Kuvassa meikattavana on tämän vuoden hallitseva Miss Helsinki Hannaleena Laaksamo.

 

Sitten päästiin itse tositoimiin! Saimme lahjaksi Iberolta meikkauksessa todellakin tarpeellisia siveltimiä sekä muuta meikkaukseen tarvittavaa sälää. Hyvillä välineillä on paljon mukavampi ja helpompi työskennellä!

ibero #iberohetki

Itse kokeilin tällä kertaa meikata tummaa meikkiä silmiin ennen meikkipohjaa. Joskus luomivärit voivat levityksessä nimittäin varista alaluomelle, jolloin silmänalusten peitot joutuu tekemään kokonaan uudestaan, ellei halua näyttää siltä, että olisi lyönyt silmänsä pöydänkulmaan! 😀

Saimme myös tärkeitä ohjeita ja vinkkejä liittyen meikin kiinnitykseen ja opastusta siihen, mikä yksilöllisesti kullekin sopii. Niin ihana prinsessapäivä yhdeksän muun kaunokaisen kanssa! Kiitos Ibero & Miia vielä ihanasta päivästä <3

ibero finland

Ibero instagramissa: @iberofinland

Miia Ollula instagramissa: miia_ollula

Facebooktwittermail

33 kommenttia “Prinsessapäivä Puuterihuoneella #iberohetki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *