KOOKOS-FANIN SUPERFOOD-PANNARI

Joku joka mut tuntee hyvin, tietää varmasti myös mun kookos-maniasta; oon nimittäin ihan hullu kookos-fani! Kaikki rasvat, patukat, tuoksut ja jälkkärit missä on kookosta, ovat todellakin mun mieleen.

voimaruoka

Sain Voimaruoalta testiin kookoksen makuista Superfood-jauhetta, jota voi käyttää kätevästiesimerkiksi smoothien pohjana. Itse oon yleensä käyttänyt heraproteiinia proteiinipannareiden tekoon, mutta tämä tosiaankin yllätti positiivisesti!

voimaruoka resepti

 

Koska oon tällänen herkkusuu, ja varsinkin illan tullen mieleni saattaa tehdä joskus jotakin pientä hyvää. Tiedän kyllä miten taivaallisia oiskin ihka oikee uunipannari tai lätyt – mut olo niiden jälkeen onkin sitten jotain ihan muuta. Tämä resepti on muuten gluteeniton sekä maidoton!

voimaruoka resepti

Onneksi näiden protskulättyjen väsääminen on kuitenkin monta kertaa nopeampaa kuin oikeiden, jolloin saadaan nälkä kukistettua varsin vikkelään. Sekoitetaan vaan aineet huolellisesti keskenään – ja ei kun pannulle paistumaan!

voimaruoka pannari

Kookosöljy on kätevä keittiössä muutenkin: se kestää kuumentamista korkeaankin lämpötilaan, jonka ansiosta saatiin näille pannareille mukavan rapsakka ja kullanruskea pinta. Paistaessa huomasin myös, kuinka superfood-sekoitus turposi ja pannareista tulikin aika tiukkoja paketteja. Taidankin ensi kerralla lorauttaa ihan pikkuisen kauramaitoa sekaan, jotta lopputulos olisi vieläkin pehmeämpi.

voimaruoka pannarit

Parissa minuutissa Voimaruoka-pannarit ovat pannulta valmiina suoraan lautaselle hedelmäsalaatin kera! Viimeistele mestariteos kanelilla. Kokonaisuuden kruunaisi ehdottomasti pikku silaus hunajaa, mutta jätin sen omasta annoksestani pois. Namskis, keho ja mieli kiittää! <3

voimaruoka resepti

 

Facebooktwittermail

64 kommenttia “KOOKOS-FANIN SUPERFOOD-PANNARI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *