Vatsalihaksiin poltetta pikatreenillä

Moikkamoi kaikille !

Kuvasin teille videon supertehokkaasta vatsalihastreenistä, jossa saa kunnon poltteen vatsalihaksiin ! Treeni on lisäksi tosi nopea toteuttaa, kotona salilla tai missä vaan, eli eipäs käy enää tekosyyt, ettei ehtisi ! 😉

Tein myös eri vaihtoehtoja treenin toteuttamiseksi:

Huom ! Kaikki liikkeet tehdään putkeen, ei muita taukoja, paitsi asentojen vaihdot.

 

Vaihtoehto 1. Jos haluat jonkun muun treenin (esim. jalkatreenin) yhteydessä tehdä lopuksi vatsalihaksia, tee treeni yhden kerran, videoiden ohjeiden mukaisesti.

 

Vaihtoehto 2. Jos haluat tehdä pelkän vatsalihastreenin, tee treeni kolme kertaa. Eli: 1. sarja putkeen – pieni tauko, 2. sarja putkeen – pieni tauko, 3. sarja putkeen – valmis.

 

Vaihtoehto 3. Jos olet superkova treenaamaan, haluat sixpackin tai haluat laittaa itsestäsi kaiken likoon, tee treeni kolme kertaa + nosta toistojen määrää ! Esimerkiksi: 1. sarja 20 toistoa, 2. sarja 30 toistoa, 3. sarja 40 toistoa. Tätä voit muokata oman tason mukaan !

 

Toivottavasti jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto, ja saatte kunnon poltteen masuun. Kesä on tulossa kovaa vauhtia, joten nyt töihin Hop Hop !

Ei muuta kuin video pyörimään, ja nautinnollisia treenihetkiä.

<3:lla Taru !

Kiitos Ville Rautavirta videon kuvaamisesta !

Ps. Tästä mun omille nettisivuille.
Instagram
Facebook

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Vatsalihaksiin poltetta pikatreenillä

  • Avatar
    12.4.2016 klo 06:10
    Kestolinkki

    Meillä oli armeijassa lihaskuntotestissä viisi osiota: (1) vatsalihas, (2) selkälihas, (3) leuanveto, (4) etunojapunnerrus, (5) vauhditon pituushyppy.

    Tottakai sain täydet pisteet ja mahdollisuuden ostaa sotilaskodista eli sotkusta eli sodesta eli wanhemmin sotapesästä kultaisen merkin rintaani kuten ammunnasta, vaan en todellakaan uinnista, joten onko sinulla Taru heittää vinkkiä, miten hankitaan uintitaito 200 metrin krooliin, rintauintiin ja koiraan? Onko sellaista kuin aku ankka? Miten päästään sukeltamaan 5 metrin syvyyteen, nimittäin minä en pääse lainkaan pinnan alle, paitsi jos yritän kroolata, niin silloin meinaan hukkua.

    Muuten: kolme huippuliikettä kotona tehtäväksi ovat kuulemma etunojapunnerrus, lankku ja jalkakyykky. Minulla kun on kirjoja pienessä sekaisessa ja siivottomassa deekupummimöykkähäätöävailleyksiössäni yli 2000 kpl, voin jalkakyykkyä varten ladota reppuun röykkiöittäin niitä. On helppoa. Mitä reenikirjoja sinä Taru suosittelet ja mitä ravinto-oppia? Itselläni ravinto-opista suosikkina on Lääkäriseura Duodecimin terveyskirjasto.fi-sivusto.

    Mistä sinä olet hankkinut nuo seksikkäät salivaatteet? Kunnon raavaalle miehelle ei salille sovi mitkään urheilutekstiilit vaan hikiset risat vaatteet mielellään virttyneellä MIT- tai Harvard University-paidalla, mutta naiselle sellainen tulisi säätää pakolliseksi. Tällöin master-tason köriläitäkin alkaisi näkyä tasokkaamissa health clubeissa.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *