Aina eka kerta sattuu !

Yhteistyössä: Offerilla

 

Koti

 

Testasin ensimmäistä kertaa Offerillan palveluita, samoin kuin heidän kautta hankittua sokerointiakin. Jottei homma olisi ihan nössöksi mennyt, valitsin heti kainalo-sääri // kainalo-brassi -vaihtoehdoista tietenkin jälkimmäisen. Hyvä valinta ekalle kerralle !

 

Muistatteko, kun oli vielä Groupon? Offerilla on siis samanlainen, mutta tietenkin uudistuneempi sekä parempi! Tästä pääset tutustumaan heidän koko tarjontaan. Varoitan, mun ainakin teki mieli ostaa kaikki !

Sieltä löytyy jopa 50-90% alennuksella kaikkia mahdollisia eri palveluita mm. kauneushoitoihin, ravintoiloihin, kampaamoihin, kuntosaleihin, mihin vain ! Esimerkiksi sokeroinnit, ripsienpidennykset, hiusten värjäykset yms. ovat lähes aina vähintään -50% alessa. Kannattaa siis tietty ostaa mielummin tuolta, niin säästyy hurjasti rahaa !

Tällä hetkellä palveluita on tarjolla Helsingissä, Tampereella sekä Turussa, mutta ymmärtääkseni he ovat laajentamassa myös muihin kaupunkeihin.

 

Kurt Geiger Shoes

 

Tänään kävin tosiaan elämäni ensimmäisen kerran sokeroinnissa. Tässä linkki Offerillan tarjoukseen. Kainalot + brassi siis vain 39€. Tai vaihtoehtoisesti kainalot + sääret 30€. On kyllä todella edullinen hinta. Varsinkin, kun paikkana on IMAGE HAIR – Forumin kauppakeskuksessa.

 

Image Hair Forum

Image Hair 1

Image Hair sokerointi

 

Aloitimme tietenkin helpommasta – kainaloista. Tässä vaiheessa kaikki oli niin mukavaa, kuten kuvasta näkyy – hymyilin ja naureskelin vain kokoajan.

 

Sokerointi kainalo

Sokerointi kainalo repäisy

 

*Reps* ja niin ne kainalokarvat lähtivät. Ei todellakaan sattunut, mutta ehkä minimaalisesti nipisti, jos edes sitä. Todellakin sen arvoista, nyt ei tarvitse sheivailla pitkiin aikoihin !

 

Sitten päästiin ITSE ASIAAN. Aloitimme brasilialaisen sokeroinnin. Jännitin jo heti alkuun hirveästi, tuttuun tapaan. Perus minä.

Ensimmäisen repäisyn jälkeen näytin varmaan tältä:

Emoji shokki

Mitä enemmän intiimialueen karvoja revittiin, sitä muikeemmaksi ilmeeni varmasti muuttui ! Todellisuudessa pelkäsin ja jännitin enemmän, kuin kipua edes tuntui. Siis todellakin minua sattui, mutta varmasti psyykkaukseni pahensi vielä satakertaisesti.

Kuulemma brassin kipu on hyvin hyvin yksilöllistä. Kyselin kauheasti, miten muut asiakkaat ovat käyttäytyneet. Kuulemma jotkut pystyvät olemaan täydessä hiljaisuudessa, sanomatta kertaakaan mitään. Tai sitten jotkut ovat kuin minä – yliherkkiä, jotka huutavat, ähisevät ja sätkivät minkä ehtivät.

Minähän jossain vaiheessa aloin itkemään, kunnes oli pakko pitää pieni tauko. Sain kuitenkin tsempattua itseni taas normaaliksi ja loppuaika menikin aivan vaivattomasti. Tämä on todellakin päästä kiinni ! Yrittäkää siis miettiä jotain aivan muuta ja suosittelen ehkä yhtä lasia viiniä ennen toimenpidettä 😉

 

IMG_8234

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUH, mä selvisin hengissä ! Otin tän kuvan HETI brassin jälkeen, oon vielä ihan hiessä tässä. Mua kuitenkin lohduttaa ajatus, että eka kerta sattuu aina eniten, joten tästä suunta vain ylöspäin. Sekä todellakin lohduttaa ajatus kesästä, bikineistä ja huolettomasta elämästä ilman sheivausta.

 

Image hair 2

Image hair 3

Image hair 4

 

Tästä lähtien en todellakaan enää ikinä sheivaa, vaan menen aina sokerointiin. Sain Image Hair :ssa erittäin hyvää palvelua. Mua rauhoiteltiin ja mentiin täysin mun jaksamisen mukaan, vaikka aika venähtikin. Tälläistä arvostan todella paljon !

 

IMAGE HAIR FORUM

 

Lisäksi Offerillan käyttö oli tosi helppoa ja nopeaa. Etsin sivustolta minua kiinnostavan palvelun. Siirsin sen ostoskoriin ja sieltä kassalle. Maksoin sen (luottokortti tai verkkopankki) ja sähköpostiin tuli välittömästi lahjakortti ostamaani palveluun. Sitä sitten piti vain näyttää paikanpäällä puhelimesta. Todella simppeliä.

 

Karvattomin terveisin,

Taru 😀

 
Katso päivän parhaat diilit kaupungissasi ja lunasta edut!

Facebooktwittermail

8 kommenttia “Aina eka kerta sattuu !

  • Avatar
    12.5.2016 klo 00:43
    Kestolinkki

    Kävin itse samassa ”toimenpiteessä” ekan kerran vuosi sitten ja jooohh! Teki mieli vaan sanoa, että maksan kunhan pääsen pois nytheti. Mutta loppuun asti kärvisteltiin ja kannatti! Seuraavat kerrat helpottaa (vähän ainakin:D)! Tietää jo mitä odottaa eikä pelota, että sieltä revitään jotain muutakin irti…

    Reply
    • Avatar
      12.5.2016 klo 12:02
      Kestolinkki

      Hahahah! Siis tiedän niin mitä tarkoitat ”että sieltä revitään jotain muutakin irti” 😀 Ou nouu! Ootko nyt vuoden käynyt säännöllisesti? Huomaako selkeän eron kivussa / karvankasvussa ?

      Reply
  • Avatar
    12.5.2016 klo 12:13
    Kestolinkki

    Mistä noi ihanat sandaalit on? 😀

    Reply
    • Avatar
      12.5.2016 klo 23:24
      Kestolinkki

      Dubaista! Kurt Geiger -merkkiset, mutta joku Miss KG -malli. NIIN ihanat! Ja pystyy kävellä vaikka koko päivän, eikä tunnu missään! <3

      Reply
  • Avatar
    13.5.2016 klo 07:43
    Kestolinkki

    Kävin muutama vuosi sitten samassa paikassa ekasta sokeroinnissani. Kokemus oli kauhea, ihoni mm. repeytyi verta vuotaville haavoille, hoitaja eI yhtään neuvonut miten pitää olla tai toimia, murahteli vaan… Kuvittelin, että ok tällainen tämä toimenpide on, siis se ei ole mua varten. Uskaltauduin vuotta myöhemmin uudelleen kokeilemaan toimenpidettä muualla ja kokemus oli aivan eri maasta. Ei kovakouraisuutta, ei verta vuotava haavoja…. Onneksi kokeilin tuota toista hoitolaa, koska tuon Imagehairin sokeroija ei kyllä ainakaan silloin hommansa osannut.

    Reply
    • Avatar
      13.5.2016 klo 11:38
      Kestolinkki

      Moi Satu! Ikävä kuulla, että oli noin kamala kokemus. Minua ainakin kokoajan neuvottiin ja mentiin täysin omien tuntemuksieni mukaan. Tekniikkakin sokeroijallani oli kyllä kohdillaan, ei siitä ollut kyse. Hauskaa viikonloppua 🙂

      Reply
    • Avatar
      16.5.2016 klo 13:24
      Kestolinkki

      Todella harmillista kuulla, mutta se mikä on hienoa, että muutama vuosi sitten täällä oli aivan eri henkilökunta ja eri omistaja 🙂 Joten nyt kyllä uskaltaa tulla ammattilaisten käsittelyyn !
      Image Hair

      Reply
  • Avatar
    17.2.2017 klo 13:39
    Kestolinkki

    Image Hair on ihan paras paikka sokeroinnille! Aina saa hymyn ja tervehdyksen kun astuu sisään eikä todellakaan tarvitse nolostella toimenpiteen aikana ja kun käy aktiivisesti niin alkaa hoitajiin tutustumaan ja siinä samalla vaihdetaan kuulumiset

    Mulla kanssa eka kerta sattui TOSI paljon. Hikoilin ja mietin vaan, että millon tää on ohi, haha. Mut nykyään kun on käyny siellä semmoset 2 vuotta joka kuukaus niin ei tunnu missään ja toimenpide on ohi 5-10 min minuutissa. Nyt tosin oon pitäny breikkii joku 3-4 kk, ni näkymä on taas sama niin kuin ennen sokeroinnin aloitusta

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *