Otatko kakkua?

”Ai sä oot niitä bikinityttöjä…” Noniin just niitä!

Miten sä jaksat? Eikö toi ainainen ruokien raahaaminen oo rankkaa? Voitko sä syödä mitään muuta koskaan?

 

Näihin kysymyksiin törmään todella usein. Monesti työpaikan taukotilassa tunnen kollegoiden silmien seuraavan syömisiäni. Riisikakut, kananmunat ja jauheliha-riisit herättävät suuresti mielenkiintoa ja etenkin määrät kummaksuttavat. Sähän syöt ihan koko ajan ja tosi paljon. Miten sä pystyt? Otatko kakkua?

 

Mikä siinä fitneksessä sitten ihan oikeasti kiehtoo?

 

Tiivistetysti se, ettei koskaan voi olla valmis. Jokaisessa treenissä pääsee haastamaan itsensä ja antamaan kaikkensa. Aina on jotain parannettavaa. Mulla on todella voimakas kilpailuvietti ja nautin kun saan pistää kaiken likoon uudelleen ja uudelleen. Sopii hyvin mun periksiantamattomalle luonteelle.

Fitness

 

Nautin myös siitä, että opin omasta kehosta kokoajan jotain uutta ja opin tiedostamaan sen toimintaa paremmin, esim. mitkä ruoat sopii mulle ja mitkä ei? Ruokavalion noudattamisella on myös positiivinen vaikutus aineenvaihduntaan ja on mahti tunne, kun ei tartte kärsiä vatsakivuista ja turvonneesta olosta, kun syö sitä mikä itselle parhaiten sopii. Tää laji antaa myös terveyttä ja ylläpitää työkykyä. Sitä tarvitaan etenkin silloin kun suurin osa työpäivästä kuluu istuessa koneen ääressä.

Tää laji tuottaa myös mielihyvää, onnistumisen tunteita ja rentoutumista. Aurinkoisina kevätpäivinä on vaikee kuvitella mitään parempaa, kun lenkkeily upeissa maisemissa hyvän musiikin soidessa. Se on mun tapa ladata akkuja ja ajatukset saa samalla tuuletusta.

Ja valehtelisinhan mä, jos väittäisin, etten tee tätä ulkonäön eteen. Kyllä mä tykkään kun pakaroissa on pyöreyttä ja reisissä lihaa. Urheilullinen ulkomuoto on aina viehättänyt mun silmää.

Workout

 

Ja hei todellakin mä otan kakkua! Nyt kun ei oo vielä kisadieetti startannu, niin ehdottomasti kyllä. En elä fitnestä henkeen ja vereen 24/7, vaan sallin itselleni myös vapauksia, enkä koe niistä syyllisyyttä. Tää linja toimii mulla paremmin, enkä halua enää  takas sitä Peppiä, joka soittaa syntymäpäivänä valmentajalle ja kysyy saako syödä vähän ylimäärästä salaattia synttäreiden kunniaksi. Joten älyttömän opettavaista touhua tää myös on!

Lajina fitness ei varmasti ikinä menetä suosiotaan, mutta sen muoto vain muuttuu vallalla olevien trendien ja ihmisten mieltymysten mukaan.

Fitness

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *