TLXn kuukauden tuote: Latausjuoma, jossa maku täys 10!

TLX Apparel and Nutrition kuukauden tuote: The Curse –latausjuoma

 

TLX
The Curse latausjuoma
TLX
Treenivaatteet ja treenijuoma: TLX Apparel and Nutrition

Instagram seuraajani ovat nähneet laajasti uuden sponsorini  TLX Apparel and Nutrition:in vaatepuolta, mutta heiltä löytyvät myös markkinoiden parhaat lisäravinteet. Olen aivan rakastunut Cobralabsin The Curse treenilatariin! The Curse eli suomeksi kirous on todellakin nimensä veroinen. Erityisesti treenilatarin hyvät vaikutukset olen huomannut nyt kisadieetillä. The Curse antaa mukavasti energiaa treeniin ja piristää ennen treeniin lähtemistä. Eniten The Curse on vaikuttanut kuitenkin keskittymiseeni ja tuntuu, että olen treenin aikana entistä päättäväisempi!

Parasta tässä latarissa on kuitenkin MAKU!!!! En ole ikinä maistanut yhtä hyvän makuista treenilataria. Maistuu aivan kesädrinkiltä! Näin talvellakin voin melkein kuvitella auringon ja rantatuolin, kun huikkailen treenilataria bussissa salille mennessäni  😀 . Minulla makuna on ollut Orange-Mango ja voin todella suositella!  Muita makuja ovat: Green Apple (vihreä omena), Lemon Rush (sitruuna) ja Tropical Storm (trooppiset hedelmät). Tavoitteenani on lopulta maistaa kaikkia näitä herkkujuomia!  😛

 

Latarit ja muut treenijuomat sekä mageimmat treenivaatteet verkkokaupasta TLX.fi . Koodilla: Jem17 saat -10% tilauksestasi!

 

TLX
TLX Apparel and Nutrition

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *