Fitnetin uusi bloggaaja esittäytyy! SuomiRappia rakastava hassuttelija Tampereelta: Jemina Hietanen!

Moikka!

Olen Fitnetin uusi bloggaaja!

Faktat:

Nimi: Jemina Hietanen

Lempinimet: Jemppu, JuDe. Entisen jalkapallovalmentajani keksimä hauska lempinimi Ju=Juvenile De=Delinquent, joka tarkoittaa suomeksi nuorisorikollinen, ja juontaa juurensa junnuvuosien jalkapallokentille. Olin pieni ja pippurinen ja aina vastapelaajien (ja kanssapelaajien :D) riesana.

Ikä: 26

Asuinpaikka: Tampere. Olen asunut hetken Espoossa ja muutaman vuoden Raumalla, mutta Blues tai Lukko -fania minusta ei tullut, joten heti opiskelujen helpotettua, muutin hyvil11713457_10206290583157439_1359888777_nlä mielin takaisin kotikaupunkiini.

Perheenjäseneni: Äiti, Isä ja pikkusisko Jessi, joka pelaa jalkapalloa ammattilaisena Åland Unitedissa Ahvenanmaalla. <3

Työpaikka: Elixia Onkiniemi ja erilaiset promootiotoimistot sekä opettajan sijaisuudet.

Ammatti: Valmistun keväällä 2016 kasvatustieteiden maisteriksi.

Harrastukset: Fitnessurheilu.

Luonne: kärsimätön, tarkka ja ärripurri, varsinkin, jos olen väsynyt tai nälkäinen. Sitten taas toiselta puoliskoltani olen aina iloinen ja positiivinen hassuttelija sekä todellinen oman elämäni seikkailija.

Lempielokuvani: Top3: The Notebook -Rakkauden sivut, Cold Mountain – Päämääränä Cold Mountain ja ehdottomasti Twilight Saga!

Lempi TV-sarjani: C.S.I. Las Vegas.

Lempimusiikkiani: Ehdottomasti SuomiRap ja siellä Teflon Brothers sekä Gasellit.

Tykkään: Jännityksestä ja uusista haasteista.

Pelkään: Vastoinkäymisten jälkeen joskus pelkään, etten koskaan saavuta kunnian11992127_10206757621153097_639661877_nhimoisia tavoitteitani urheilussa.

 

Urheilija faktat:

Lempitreeni: Juoksua, voimaa ja nopeutta yhdistävä treeni, jossa voi antaa kaikkensa. Esim. TFW Hurrikaani ;).

Lempilihasryhmä treenata: Pakarat

Paras pakaraliike: Lantionnosto

Urheilijan luonne: ERITTÄIN kilpailuhenkinen.

Valmentaja: Kim Oddo – Body by O

Idolini: Sofia Ruusila-Nousiainen,  hänen uransa missistä fitnessammattilaiseksi on ollut huikea. Lisäksi ihailen Jaana Malytchevaa, sillä hän on ylivoimainen -160cm pituusluokan hallitsija Suomen IFBB bikinifitnessissä.

Tavoitteet: Pidemmän päälle tavoitteeni on luoda ura fitnessin parissa ja tulevaisuudessa haluan tehdä fitnessistä ammatin. Lähitulevaisuuden tavoitteenani on kevään 2016 Fitness Classicissa varmistaa paikkani syksyn SM-kisaan Nordic Fitness Expoon.

 

MAT_5404
Miami Pro, Englanti 2015

 

_A5A01662
Kuvaaja: Elise Kulmala/ Magnetphotography.com; Meikki & Hiukset: Reeta/ Her Element for Studio Face; Ripset & Kynnet: Martina/ Paljetti

 

Minua voi seurata:

Facebook: Jemina Hietanen Fitness Athlete -urheilijasivu

Instagram: @jeminahietanen

 

Tässä postauksessa pääsitte vähän kurkistamaan, kuka minä olen. Nyt haluaisinkin kuulla, keitä te olette. Lukijani siellä ruudun toisella puolella esittäydy minulle kommenttikentässä! Myös toiveita blogiaiheista saa esittää! 🙂 Ensi postauksessa kuulette sitten enemmän fitnessurheilija Jeminasta. Tykkään paljon kuvata ja tehdä videoita, joten niitä tulette näkemään runsaasti blogissani jatkossa.

 

jempunallekirjoitus

 

P.S. Loppukevennys, josta saa hyvän käsityksen hassuttelijan luonteestani! 😉

 

Facebooktwittermail

14 kommenttia “Fitnetin uusi bloggaaja esittäytyy! SuomiRappia rakastava hassuttelija Tampereelta: Jemina Hietanen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *