TEHOKAS ihonhoito kotikonstein ja paras tapa palautumiseen

Ihanaa keskiviikkoa!
Toiseksiviimeinen aamuni omppuhotellissa lähti rullaillen. Kirjaimellisesti.
Jalkani ovat olleet jokseenkin juntturassa lauantain juoksulenkin jälkeen, mutta alkavat taas pikkuhiljaa vertymään, rullailun ja venyttelyn johdosta. Rullailun jälkeen tuntuu, kuin jalat alkaisi taas hengittää ja kireydet katoaa 🙂 Foamroller on lyömätön apu palautumisessa! Rullailin tänäaamuna etureisiä ja pohkeita, samalla kun nettishoppailin kaikkea mahdollista. Myönnettäköön, että nettishoppailu on minulle heikkous, jota yritän jatkuvasti rajoittaa. Yritän kyllä miettiä jokaisen tuotteen kohdalla kahdesti, jopa kolmesti, ennen kuin teen lopullisen ostopäätöksen. Paljon on karsiutunut tuotteita ostoskorista viimehetkellä 🙂
Yksi takuuvarmasti hyödyllinen, ja olotilaasi kohentava tuote on Foamroller. Saat tilattua omasi klikkaamalla yhteistyöbanneria oikeassa reunassa —>
Ehdottomasti yksi parhaista hankinnoistani!

Foamroller

Rakastan rauhallisia aamuja, kun ei tarvitse kiirehtiä mihinkään. Olen aamuihminen ja esimerkiksi asioiden hoitaminen on minulle helpointa aamuisin. Puhun siis kotoa käsin hoidettavista asioista, kuten puhelimella- ja sähköpostilla hoidettavista asioista, sekä muista paperitöistä ja asioiden selvittelyistä. Vapaapäivänä minun on kuitenkin hankala saada itseäni liikkeelle, kun himmailen vain kotona hiukset nutturalla alusvaatteisillani, musiikkia kuunnellen.

Tänään suunnitelmissa on kuitenkin suorittaa loppumuutto Omppuhotellista Eerikinkadulle. Luvassa myös rentoutumista Hypoxi Aleksissa, sekä myöhemmin tiedossa lisää piikkisiedätystä piikkikammoiselle Medspassa. Riitan käsissä on onneksi turvassa, eikä tarvitse jännittää.

Medspassa ihonhoito on tehokkaampaa kuin kosmetologeilla, siksi en enää kuluta rahojani kosmetologikäynteihin. Perusihonhoidossa säännöllinen kosmetologilla käynti on toki suositeltavaa, mutta jos iho kaipaa järeämpää hoitoa, ei sieltä tahdo saata riittävää apua. Itsekin kosmetologikoulun käyneenä tiedän, että toimenpiteet ovat hyvin hellävaraisia ja teho ei riitä juuri pintaa syvemmälle. Esimerkiksi arpihoitoihin ei perus kosmetologilta saa riittävää apua.

Tein eilen myös kotitekoisen kuorinnan kasvojen iholle, mikä todella heleytti ihoa!
Ensin kuorin ihon mekaanisesti microdermabrasion kuorintavoiteella, joka on erittäin tiheärakeista kuorintavoidetta. Tämän voisi korvata luonnollisesti esimerkiksi käytetyillä kahvinpuruilla. Sen jälkeen kävin kasvoni läpi halkaistulla valkosipulinkynnellä ja annoin vaikuttaa hetken, jonka jälkeen huuhtelin kasvot.
Inspiroiduin käyttämään valkosipulinkynttä kauneus vloggaaja Farah Dhukain vinkistä näppyjen nujertamiseen valkosipulin avulla. Minulla oli sopivasti yksi hormoninäppy leuassa, johon vinkkiä kokeilin, mutta en kokenut siitä odotettua apua. Sen sijaan koko kasvojen iholle se mielestäni toimii hedelmähappojen tavoin!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *