Neulanpistoja ja uuden alun avaimet

Alkuun pakko sanoa, ettei artikkelikuva natsaa lainkaan mun rahankäyttöön…ainakaan suoranaisesti 😛
En vain keksinyt aiheeseen sopivaa kuvaa, ja keskustakämpän vuokravakuudet takailtuani fiilis on vähän broke.

Tänään minulla oli vapaapäivä, mutta silti herätyskello soi aamulla ja ehdin pysähtymään vasta illalla. Aamusmoothieni jälkeen juoksin junaan, sillä minulla oli varattu aika kulmien kestopigmentointiin. Olin käynyt siellä kerran aikaisemminkin, helmikuussa, ja nyt vahvistimme ne pidemmän keston takaamiseksi. Jo ensimmäisellä kerralla kulmista tuli sen verran tummat, eikä väri ollut haalistunut, teimme vahvistuksen astetta vaaleammalla sävyllä.
Miksi kestopigmentoin kulmani?
Kilpirauhasen vajaatoiminta vei osan kulmakarvoistani muutama vuosi sitten, joten nyt piirsimme ne takaisin 🙂 Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

Vapauduttuani hoitotuolista menin noutamaan uuden asuntoni avaimet. Sen jälkeen pakkasin kamojani Omenahotellissa ja roudasin niitä joitain kassillisia uuteen kämppään. Äitini oli sopivasti käymässä luonani Helsingissä, niin saimme aika kivasti tyhjennettyä Omppuhuonettani. Pari reissua ehdittin heittää tänään, joiden välissä kävimme nauttimassa punaviinihärkää La Grill Steakroomissa. Jatkan muuttoa huomenna, ja saatan saada lopuille kamoilleni myös vähän muuttoapua 🙂 Heti, kun äippä lähti takaisin Savoa kohti, minulla oli muuta hommaa sovittuna ystävän kanssa.

Punaviinihärkä

Tulevana viikonloppuna minulla on parin päivän keikka Kuopiossa, ja tullessani otan tavaroita mukaan Varkauden kodistani.

Hieman haikea fiilis on jättää Omenahotelli SUPER ihanalla sijainnillaan, mutta toisaalta, ei uusikaan asuntoni ole kuin 700m omppua kauempana ja toisaalta odotan saavani siitä itseni näköisen, oman kodin.

Kaikista ihaninta on saada paljon säilytystilaa ja KEITTIÖ! En ole saanut omenahotellissa laitettua ruokaa, joka onkin aikalailla ainut miinus. Jatkossa voin postailla myös ruokaohjeita ja ehkä jotain superfood kokeilujanikin.

Aion silti käyttää Omenahotellin yöpymisiä jatkossakin.

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *