Hyvästi morkkis!

Messumaistiaisten morkkiksen kadotus on nyt polkaistu käyntiin. Töölö Gym sulkee ovensa lauantaisin jo klo 18, joten en edes yrittänyt salille tänään. Töistä tultuani hengailin hetken kotona ja lähdin sitten lenkille.

image

Juoksin 6km, Hietaniemenrannan kautta Kaivariin ja siitä vielä Tuomiokirkolle, josta vaihdoin ”askellajin” käyntiin. Kävelin reippaasti vielä reilut 6km kiertäen Kaisaniemen puiston ja koukkaisin vielä Töölöstä vauhtia ennen kotiinpaluuta.

image

IHANA KELI! <3 Rakastan kevättä! Olen taas herännyt henkiin talviunilta 🙂

Juoksen suht tasaisella vauhdilla, mutta välillä saatan pyrähtää pienen pätkän hieman rivakammin. Kunnon räjähtävää pätkää ei tällä lenkillä ollut, koska en ole spurttaillut pitkään aikaan. Pitää vähän herätellä nopeita lihaksia pienemmillä paukuilla, ettei lennä nenälleen 😉

image

Ylipäätään koko juoksu oli minulta pitkällä, pitkällä tauolla, kuten taisin joskus aikaisemmin mainitakin. Nyt tuntuu, että se luonnistuu taas ongelmitta, eikä penikatkaan kipeydy enää juurikaan. Aloittelin tekemällä alkuaerobiset jälleen juoksumatolla crosstrainerin sijaan. Siitä se on alkanut taas kulkemaan! Juoksumatolla käytän vauhtia 10,5.

Kaupungissa on ihana lenkkeillä, kun maisemat vaihtuu ja pysyy mielenkiintoisena, mutta hetkellisesti matka tössää, jos liikennevalot osuu punaiseen. Kaaviossa näkyykin nuo pysähdykset 0-vauhtina.

Huomenna aion suunnata töistä kotiin ja ehtiä vielä hyvin salille, sillä sunnuntaisin Töölö Gym on avoinna klo 20:een saakka. Olka-rinta-treenin paikka! YEY!

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *