Myrkkyä juhlafiiliksellä

Toivottavasti kaikki selvisi Juhannuksen yli, ja parhaimmillaan pääsi rentoutumisen ytimeen hyvässä seurassa! Monen Juhannuksen viettoon (niin myös minun) kuuluu myös kuningas alkoholi, ja pakko myöntää, että tekihän se hyvää pitkästä aikaa!

image

Hyvä on toki suhteellinen käsite. Hauskaa oli ja nautin illasta täysin rinnoin, mutta seuraavana päivänä olo oli myrkytetty.
Minulla on tunnetusti tuntuvat krapulat, eikä minun kannata suunnitella MITÄÄN seuraavalle päivälle juhlien jälkeen. Otsikkoa kolotti, enkä liikkunut mihinkään koko päivänä, vaikka houkuttelevia ideoita sainkin päivän ratoksi. Olemus on turvonnut ja raihnainen – en ottanut edes vieraita vastaan, vaikka seura ja suunnitelmat olisivatkin maistuneet. Halusin syrjäytyä rauhassa 😀
Koko päivän makoilin lattialla viltin alla, ja nousin vain syömään välillä.

image

Aloitin aamun Leaderin Sport Drink (porkkanamehu-appelsiini) pullollisella, jotta sain heti nesteytystä korjattua alkoholin kuivattamaan kehoon.
Loppupäivän join suodatettua vettä. Mansikat olisi maistuneet. Sushiakin teki mieli.
Pitkä kuuma suihku, paljon ruokaa ja päiväunet. Vasta iltayhdeksän jälkeen sain itseni ylös ja ulos – sen verran, että kävin kaupassa.

Tietoinen myrkyn litkiminen vaatii minulta pienen asennoitumisen joka kerta. Siksi en juo usein. Viimeksi olin ulkona maaliskuussa, ellei kahta Sommersby pullollista lasketa, mitkä nautin Porvoon Paahtimolla Dominon kanssa tatuointini päätteeksi torstaina.

image

Juhannusaaton juomat mietin kuitenkin sen mukaan, mikä olisi ns. ”pienin paha”. Makeutusaineet suljen pois heti kättelyssä, sillä sitä myrkkyä en kehooni halua. Seuraava myrkky on sokeri. Sen suhteen voi tehdä onneksi parempia valintoja ja valita kuivaa, alias vähäsokerista juotavaa. En ole viinien ystävä, joten join pääosin Crowmoorea. Yhden lempparidrinkkinikin (Mojiton) kyllä Juhannuksen kunniaksi nautin.
Viimeisenä tietenkin itse alkoholi, mutta se nyt on mitä on.

Tämä Juhannus oli ensimmäiseni Helsingissä vietettynä. Suuntasimme Susannan kanssa minun luotani Hernesaarenrantaan, missä juhlimme valomerkkiin asti. Valomerkin jälkeen kävimme yksillä Le Bonkissa vilkaisemassa menoa ja loppuillan juhlimme Showroomissa.
Viimeisen valomerkin jälkeen sain vielä Salsa-oppitunnin yökerhon ulkopuolella, mutta jatkoille en viitsinyt enää mihinkään lähteä. Lähdin kävelemään kotia kohti, mutta sainkin taksikyydin – ilmaiseksi! Herrasmiehenä hän kiiruhti avaamaan minulle ovet ja osoitti muutenkin asiakaspalvelua parhaimmillaan 🙂 Eihän minulla ollut kuin 600m matkaa kotiin, mutta hän halusi tarjota minulle kyydin. Ihana taksikuski!

Kotiin tultuani kruunasin ihanan illan paistamalla luomukanaa, luomuvoissa tietenkin, kylkeen luomutomaatteja, kurkkua ja retiisiä. NAM!

image

MAHTAVA ILTA <3

Juhannustaikoja en tehnyt, sillä minun mielestäni taikoja tapahtuu joka päivä. Jos jotakin toivoo, siihen ei tarvitse Juhannusaattoa. Jos jotakin haluaa luvata, siihen ei tarvita Uudenvuoden vaihtumista. Toki niissä on oma fiilis, mutta mä elän hetkessä 🙂 Toivon, unelmoin, teen päätöksiä ja uskon niihin joka päivä!

Toivottavasti SUN Juhannnus oli upea! 🙂

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *