Lepoa, tankkausta ja palauttelua

image

Loppuviikon mood. Torstain jalkapäivä sai takareidet huutamaan hoosiannaa koko loppuviikon! Eilen, sunnuntaina, takareidet oli vielä aivan tulessa, ja kireällä kuin viulun kieli. Karjunnoilla säestetyt tuskaiset venyttelysessiot eivät tuntuneet tuottavan tulosta, joten päätin yrittää vähän verryttää niitä ja juoksin illalla pikku lenkin.

image

Jännitin vähän tätä päivää, löisikö reidet entistä enemmän tukkoon, vai toimisiko suunnitelmani, kuten ajattelin.

Niin jännä juttu kuin se onkin, juoksu toimi palauttelevana rasituksena, eikä suinkaan tuntunut uusina jomotuksina kintuissa!

Rullaluistelu on mun ehdoton kesän favourite, ja palo rullailemaan on jo kova! Vielä en ole kautta avannut, mutta se päivä koittaa pian! ❤️

Kesälajeista puheenollen, mielenkiintoni on herännyt suppausta kohtaan! Siinä on mun tavoite tälle kesälle; haluan kokeilla sup-lautailua! Myös vesihiihtoa olisi mukava kokeilla pitkästä aikaa. Viime kerrasta on jo vuosia! 10 vuotta!

Loppuun vähän tän hetken fiiliksiä freetox-teemalla…

(Yleistä fiilistä syö hieman eilisillan jääkiekkohäviö, mutta hei, hopea!!)

En ole hetkeen käynyt vaa’alla, joten en tiedä yhtään missä mennään sillä saralla. En ole kyllä kaloreitakaan laskeskellut. Mansikka-addikti on päässyt valloilleen aivan holtittomasti, mutta muuten mieliteot on pysyneet kurissa. Proteiininlähteenä minulla on ollut pari viikkoa oikeastaan pelkät kananmunat ja vuohenjuusto, joita onkin mennyt tolkuttomat määrät! Vuohenjuuston helppous koukuttaa, eikä maussakaan valittamista. Juurrun helposti helppoon ruokaan – etenkin, kun en kyllästy helposti. Vaihtelun vuoksi aion laittaa tällä viikolla luomulohta, lisukkeeksi kylkeen joku hyvä setti kasviksista. Nam!

Olotila on vireä ja kiireisistä päivistä huolimatta väsymystä ei ole ollut havaittavissa 🙂 Pääkoppaa olen treenannut tietoisesti sulkemalla negatiivisia ajatuksia pois ja tuomalla tilalle positiivisia mietteitä. Ei ole helppo homma hallita ajatuksiaan, mutta stressiä voi harjoitella hallitsemaan! Alan pikkuhiljaa oppia, ja olo kevenee sen myötä kokoajan!

 image

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *