HAUSKIN VAPAA-AJAN ELÄMYS

Yhteistyössä: Offerilla

 

 

Olimme eilen Joelin kanssa viettämässä aurinkoista iltapäivää seikkailupuisto Zippyssa. Pääsyliput olivat Offerillan kautta ja nyt käsken JOKAISTA lunastamaan kyseisen diilin, sillä TÄMÄ ON EHDOTTOMASTI KOETTAVA! Tämä on hauskin vapaa-ajan elämys, mitä tiedän. Lisäksi todella edullinen, 29€ kahdelta hengeltä. Diilin voit lunastaa tästä.

 

Zippy Seikkailupuisto Offerilla 1

 

Zippy on siis seikkailupuisto Huopalahdessa, Talihallin vieressä. Kampista matkaa maksimissaan 20 min. Homma toimii niin, että puusta toiseen liikutaan vaijerin ja köysien avulla. Matkan varrella on erilaisia tehtäviä, joita suoritat.

Lisäksi ratoja on monia, eri tasoisia. Jokaiselle löytyy siis varmasti sopiva. On jopa lasten ratoja, eli koko perhe pääsee viettämään hauskaa päivää. Sitten on harjoitusratoja, ettei tarvitse kylmiltään lähteä kiipeilemään.

Radat on merkitty väreillä. Vihreä on helpoin, niitä on kaksi. Seuraavaksi tulee hiukan haastavampi – sininen. Sekä punainen ja musta sopii rohkeimmille sekä hyvän kunnon omaaville.

 

Zippy seikkailupuisto 1

 

Aluksi harjoiteltiin vaijerin käyttöä, sekä valjaiden varmistuksien käyttöä. Ketään ei päästetty seikkailuradoille, ennen kuin harjoitusrata oli suoritettu hyväksytysti.

 

Seikkailupuisto Zippy

 

Kaikki suoritettu, LET’S GO!

 

Zippy Seikkailupuisto 2

Seikkailupuisto Zippy 2

Zippy radat

Zippy radat Joel Nikanor

 

Tämä rata oli IHAN HULLU! Tuolta piti boulderoida koko matka, mikäli halusi suorittaa tehtävän vaikeimman kaavan kautta. Jokaisessa radassa menee myös alla vaijeri, jota pitkin voi pelkästään kävellä, jos tuntuu siltä, että tehtävä on liian vaikea itselleen.

Minä kuitenkin boulderoin koko matkan toiselle puolelle, Joel FUSKASI ! Miettikää.

 

Zippy Taru Kalenov #taruntemppukoulu

 

Tämä oli NIIN HAUSKAA! Haluisin jo nyt mennä uudestaan! Tämä oli ”liuku”, jossa siis nimensä mukaan oli tehtävänä ainoastaan liukua seuraavalla etapilla, jossa näkyy nuo jalan kuvat patjassa. Pisin liuku oli 100 metriä. Se tuntui ihan uskomattoman siistiltä ja vapauttavalta!

 

Zippy taatelipallo

 

Tämä oli niin söpö, taatelipallo <3 Sen päälle mentiin istumaan ja liu’uttiin seuraavalle etapille! IHANA! Ainiin, siis Offerillan diiliin sisältyy kaikki muut, paitsi nuo hanskat, mitkä tässä kuvassa näkyy. Eli jos ei omasta takaa löydy, niin paikanpäältä saa ostettua hintaan 3€. Hanskojen käyttö on kuitenkin suositeltavaa, ellei halua käsiin rakkoja.

 

Zippy seikkailupuisto Taru ja Joel

 

Me suoritettiin kaikki radat, jopa kaikista vaikein – musta! Fiilis oli mitä mahtavin. Olimme Zippyssa 3,5 tuntia, ja se meni oikeasti ihan urheilusuorituksesta. Tietenkin, jos haluaa vain mennä fiilistelemään, niin ei kaikkiin ratoihin ole todellakaan pakko mennä. Ihan oman fiiliksen mukaan sai vipeltää! Normaalisti pääsylipuilla saisi 3 tuntia aikaa seikkailla, mutta kun oli vähän hiljaisempaa, niin ei ollut kuulemma niin justiinsa. Kiva, kun sai mennä rauhassa ja räpsiä näitä kuviakin 😉

 

Tuo Offerilla on kyllä ihan huippu! Miettikää, normaalihinta tuonne Zippyynkin olisi ollut 25€ / hlö (yli 140cm), kun nyt sai tosiaan 29€:lla KAKSI hlöä.

 

Me päätettiin Joelin kanssa, että voisi kesän ajan käydä lähes joka viikko testaamassa jotakin tämän tapaista aktiviteettia tai elämystä, Offerillan valikoimasta. Miksi maksaa täyttä hintaa, kun on mahdollista saada kaikkia palveluita jopa 90% alella!!

 

Tsekkaa myös muut Offerillan tarjoukset kaupungistasi:

Helsinki

Turku

Tampere

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “HAUSKIN VAPAA-AJAN ELÄMYS

  • Avatar
    24.5.2016 klo 14:09
    Kestolinkki

    Kuvasta näkee, että Joel on sinun sankarimies, joka Urheana Tarzanina suojelee sinua noilta vaaroilta. Te teette siis koko ajan vaarallisia leikkejä niin ja näin ja vipeltäen ja koheltaen uhmaten kaikkea meninkiä. Se on ihanaa elämää. Minä ihailen teidän meininkiä!!!

    Reply
  • Avatar
    25.5.2016 klo 02:05
    Kestolinkki

    Minä muistan yhden kamalan vaarallisen jutun. Oli kuusi miestä käsillä vastaanottamassa yhtä miestä, joka pudottautui selälleen heidän käsivarteilleen. Sitten kun hän putosi ja oli varsin painava, niin kahden miehen päät ja melkeimpä hampaat kolahtivat yhteen. Se sattui!!!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *