MAKSIMAALINEN TEHO TREENIIN!

Olin melkein kaksi viikkoa puolikuntoisena. En siis varsinaisesti kipeänä, mutta yskä, äänen katoaminen ja luultavasti lievä keuhkoputkentulehdus kiusasivat ilkeästi. Kun pahin yskä oli lähtenyt, soitin terveysneuvontaan ja varmistin, että saanhan mennä urheilemaan. Sain luvan, kunhan muistin treenata kroppaa kuunnellen.

 

Olin niin innoissani jo siitä, että pääsin pitkästä aikaa treenaamaan! Mutta sen lisäksi, olin juuri tehnyt tilauksen Fitnesstukulta, enkä malttanut odottaa, että pääsin testaamaan KAHTA HITTITUOTETTA!

 

PreZone scooppi

 

Olin tilannut ”KOVIEN ÄIJIEN” buusteria, jota siis otetaan 30 min ennen treeniä. Treenin aikana sain elämäni PUMPIN! Eikä tässä vielä kaikki. Buusteri antoi todellakin lisäpotkua treeniin, ja olisin jaksanut jumpata vaikka kolmea tuntia putkeen tehokkaasti. Lisätehon tunsi aivan selkeästi! TÄSTÄ voit tilata oman PreZonen.

 

Prezone Fitnesstukku buusteri

 

Tämä PreZone sisältää korkean kofeiinipitoisuuden. Jos satut olemaan kofeiiniherkkä, niin ei hätää. Samaa tuotetta saa myös stimulanttivapaana TÄSTÄ.

 

PreZone vadelma-salmiakki

 

Makuna mulla oli Vadelma-Salmiakki. Ihan mielenkiintoinen yhdistelmä, eikä yhtään kummoisempi! Ensi kerralla ajattelin kuitenkin maistaa jotain muuta makua!

 

PreZone vadelma-salmiakki buusteri 1

 

Suosittelen aloittamaan ensin puolikkaasta annoksesta. Sen jälkeen 2/3. Kolmannella kerralla kokonainen. Tämä sen takia, jos kroppasi ei ole tottunut vastaavanlaiseen tuotteeseen.

 

PreZone valmis

 

Tuloksekkaita treenejä ja voimakkaita pumppihetkiä kaikille !

Ensi kerralla kerron siitä TOISESTA HITTITUOTTEESTA ! Pysykäähän kuulolla 😉

 

 

 

*Yhteistyössä Fitnesstukku.

 

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “MAKSIMAALINEN TEHO TREENIIN!

  • Avatar
    24.5.2016 klo 21:38
    Kestolinkki

    Suosittelen ottamaan ennen reeniä hiilarina 100% maltodekstriiniä, mikä saadaan maissitärkkelyksestä. Siinä ei ole mitään huuhaa-teinien kofeiiniannostuksia, vaan se on yhtälailla tavallisille liikkujille kuin olympiaurheilijoille.

    Reply
  • Avatar
    25.5.2016 klo 17:14
    Kestolinkki

    Oon lukenut sun blogia alusta asti ja täytyy sanoa, että tykkään tästä tosi paljon! Monipuolisia postauksia ja sopiva postaustahti 🙂

    Oot myös aivan upea nainen ja siksipä haluaisin kysyä, että missä käyt laittamassa ripsienpidennykset?
    Käytätkö itseruskettavaa, ja jos käytät niin mitä?

    Reply
    • Avatar
      27.5.2016 klo 00:33
      Kestolinkki

      Kiitos mielettömästi Lilli! Jatketaan siis samaan malliin 😉 Ripset käyn laittamassa Black Panther Beauty Roomissa, Julialla. Se on Kalevankatu 30:ssa ja SunStudion sisällä! Olen käynyt Julialla varmaan kolmisen vuotta! Mielummin hankin rusketuksen ulkomailta (mulla pysyy kauan ja sitä voi ylläpitää 1 x viikossa solariumissa, vaikka solarium ei olekaan paras vaihtoehto), mutta jos esim kuvauksiin tarvii nopeasti väriä, niin käytän Vita Liberataa 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *