Catwalkkia ja Bikineitä

*sisältää mainoslinkin

 

Palataan siis siihen, mihin viime postauksessa jäin: Tapaaminen Dubaissa mallitoimiston kanssa.

Kyseessä oli siis yksi Dubain suosituimmasta mallitoimistosta, ja olin ihan fiiliksissä tästä mahdollisuudesta ! Olin siis sopinut itselleni tapaamisen, mutta Joel tietenkin tuli mukaan, sillä olisin yksin satavarmasti eksynyt.

Lähdimme tapaamiseen meidän hotellilta todella hyvissä ajoin, ettemme varmastikaan myöhästyisi. Dubaissa näytti olevan kaksi samannimistä rakennusta, joten taksi tietenkin vei meidät ensin väärään paikkaan. Onneksi oltiin varattu ekstra-aikaa, sillä muuten olisimme myöhästyneet.

Diva Modeling & Events

Kun vihdoin pääsimme perille, minut otti vastaan ihana herrasmies Nizam. Hän antoi minulle heti lomakkeen täytettäväksi, ja aloin raapustamaan siihen yhteystietojani, mittojani, kokemuksiani mallina yms. Samaan aikaan tapahtui jotain niin hauskaa ja odottamatonta !

Nizam oli salaa tarkkaillut Joelia, ja ihan yhtäkkiä hän ojensi myös Joelille lomakkeen täytettäväksi ! Hänen mielestään Joel oli myöskin todella potentiaalinen malli heidän listoilleen. Nauroimme niin paljon, sillä emme YHTÄÄN osanneet odottaa sellaista ! Mutta mikäs siinä. Täytimme molemmat sitten lomakkeet, meistä otettiin mitat, meitä haastateltiin sekä lopuksi meidät kummatkin laitettiin CATWALKILLE ! Tästä oli myös videomateriaalia Snapachatissa, ja katsotaan jos Instagramiinkin tupsahtaa 😉 (Ig: tarukalenov)

Minusta tykättiin niin paljon, että sain jo heti seuraavalle päivälle ensimmäisen castingin, Wou ! Kyseessä oli yksi naisten käsilaukku brändi, ja kerron siitä heti enemmän, jos minut valitaan ! En siis vieläkään tiedä, kuinka siinä kävi. Pian sen kuitenkin pitäisi jo selvitä.

 

Zero Gravity Dubai 1

Viimeinen päivä meillä oli kokonaan vapaa, ja olimme silloin ihan hullussa vesipuistossa, josta mun on pakko kertoa vielä myöhemmin. Olimme myöskin aivan ihanassa meidän hotelliketjun rantapaikassa – Zero Gravityssä. Se oli aivan uskomattoman tyylikäs ja upea paikka.

Zero Gravity 1

En ala kirjoittamaan siitä sen enempää, koska muuten tästä tulisi kilometrin mittainen postaus, hahah ! Mutta oli todella hauskaa, räpsittiin kuvia, nautittiin auringosta ja hyvästä ruoasta, ajettiin vesijetillä kaasu pohjassa (minä ajoin ja Joel pelkäsi kuollakseen).

Zero Gravity 2

Rakastan noita bikineitä, ja tota hulmuavaa hametta <3 Tää oli ihan täydellinen asu tyylikkääseen Zero Gravityyn ! Bikinit: täältä Hame: täältä Aurinkolasit: täältä

Mulla on niin paljon kerrottavaa vielä matkasta, että jatkan taas myöhemmin lisää !

Ihanaa sunnuntaita ja paljon pusuja <3

 

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *