Lanseerausbrunssi + Taikaesine

Juuri ennen Dubain matkaa olin uuden NOBE Aloe Vera -juoman lanseerausbrunssilla. Markkinoille tuli nyt siis tämä raikas uusi maku – sitruuna, ja minä onnekkaana pääsin nautiskelemaan uudesta juomasta jo ennen muita ! Olen niin koukussa noihin juomiin. Ne ovat niin hyviä, että juon lähes joka päivä yhden ! Vaihtoehtoja on monia eri makuja, sokerittomia sekä tavallisia. Kokeilkaa !

Juoman lisäksi nautiskelimme älyttömän herkullisen brunssin Hello Darling -ruokapaikassa.

Hello Darling

Hello Darling eatery

Meitä oli siis neljä bloggaria, kaksi vloggaria sekä NOBE:n edustajat. Oli aivan ihanaa päästä sopivan pienessä porukassa tutustumaan toisiimme, kun kaikki tekevät vähän samoja juttuja. Hauskaa oli, ja juttua riitti loppuun saakka, en olisi malttanut edes lähteä !

En ollut ennen kuullut kyseisestä ruokapaikasta, mutta nyt kun olen käynyt, niin aivan satavarmasti menen vielä uudestaan ! Brunssi oli todella herkullinen, ja Hello Darling oli paikkana ihanan kotoisa. Ainoa vaan, että se oli aika pieni, eli ehdottomasti pöytävarausta tekemään, jos haluaa varmasti mahtua. Suosittelen kuitenkin, sillä tämä oli kokemuksen arvoinen. Löydät tämän taianomaisen paikan osoitteesta: Iso Roobertinkatu 3-5. Mene porttikongeista sisäpihan ihan perälle asti. Hello Darling näkyy vasemmalla puolella.

Hello Darling Chiapuuro

Valitsin alkupalaksi mustikka-kardumumma-kookos-Chiapuuroa.

Hello Darling smoothie

Sekä avocado-omena-smoothieta.

Hello Darling brunssi 3

Pääruoaksi valitsin falafel-pyöryköitä vihreän salaatin, kvinoa-, hummus-, pesto-, harissa-appelsiinijogurtti-kastikkeiden sekä zaatar-leivän kera.

Ruoka oli todella maukasta ja herkullista, voisin hehkuttaa tätä loputtomiin !

 

Brunssin päätteeksi saimme kaikki NOBE:lta ihanat lahjapussukat. Kiitos ihan mielettömästi Cia & Nathalie, tämä oli super söpö <3

Kosmetiikkaa Make-up eraser ja kynsilakkoja

Pastillikynsilakat

Make Up Eraser new

Geelikynsilakkoja

Kaikki näistä olivat hyödyllisiä, mutta EHDOTTOMASTI voiton vie Make Up Eraser !  En ollut ennen kuullutkaan, ja kun luin pakettia ”just add water” Ai mitä? Kaikki meikit muka lähtisivät tämän rätin ja veden avulla? Niin varmaan.

No, otin tämän rätin Dubaihin mukaan, ja heti ensimmäisenä iltana päätin testata sitä. Kastelin sen, ja aloin pyyhkimään meikkejä.

Ei helvetti, sehän toimi ihan oikeasti ! Mun kaikki meikit lähtivät pelkällä vedellä. Voitteko uskoa?

En todellakaan kutsu sitä enää rätiksi, vaan se on todellakin taikaesine <3 Ei tarvitse käyttää enää turhaan meikinpuhdistusaineita, jotka sisältävät ties mitä. Kaiken lisäksi tämä ihana taikaesine ei kuivattanut lainkaan kasvoja, joten propsit siitäkin.

En osaa vielä sanoa mistä noita saa, ja paljonko maksaa, mutta lupaan selvittää asian asap. Teidän kaikkien on PAKKO ostaa tuo taikaesine !

 

Palaan asiaan, pusuja.

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *