hangover??

Heeey!
Fyfan (ursäkta språket) men verkligen.. fy vilkennayt jag hade. Mardrömmar, svettades och då jag vaknade var jag törstig som en varg, huvudet höll på att spricka av buller. Kändes som världens värsta bakfylla, typ som efter juldagen eller nyåret (japp man mådde som man förtjänade) men då var jag inte ensam om känslan, vi var flera stycken som mådde lika dåligt och tvärtom nu förstår jag inte varifrån jag fått sådan huvudvärk, eller ärligt talat vet jag, koffeinöverdos och för lite vatten, salt. Ni vet då man är törstig men för lat för att stiga upp och hämta ett glas haha.. Aja, började dagen med en stor ”bakfylle-brunch” för om det hjälper de dagarna så varför inte nu också? Bacon, äggröra, rostbröd, stekt potatis och en stor skål med standard frukosten bestående av gröt, banan och äpple, kanel och wheyprotein men även en grön smoothie för att boosta immunförsvaret, man kan ju alltid försöka. Visst hjälper mat för stunden men matkoman som kom efter måltiden och kaffet jag inte kunde motstå blev det nästan värre, blev först helt superpigg och så rasade det ner i tröttheten, så nu har jag sovit och väntar att någon vill ta hand om mig, kanske lite massage, en våt trasa på huvudet, huvudvärkstablett, en iskall nocco kanske! Om jag plötsligt får en energiattack ska jag gå och köpa lite smått snabbt och leta fram en bra bok om jag inte får vägarna förbi biblioteket, fast kanske bäst att stanna i sängs, även om jag mår bättre nu!

Inte ofta man mår såhär, känns sjukt konstigt och ovant, kanske jag har feber? Har glömt hur feber känns. 😅
Annars har jag haft en riktigt bra start på det nya året, nytt träningsschema, bokat Last-Minute resa till Spanien och har börjat Personlig Träning med de nya kunderna, ser så framemot detta år!

Några funderingar är om jag ska tävla ellet inte detta år, man har en månad på sig att betala tävlingslicensen, visst kan jag ta det ”för säkerhetsskull” men ärligt talat om jag bestämmer mig för att tävla vill jag verkligen vara 100% med på det. Det är allt eller inget, man kan inte tävla med en känsla av ”kanske” eller gnutta osäkerhet. Visst kan man, det gjorde ju jag på min första tävling, hade inga förväntningar och gjorde det för upplevelsens skull, var också alltid snäll mot mig själv och sade att jag kan avbryta och hoppa av om jag inte mår bra eller inte gillar det, var nog säker och medveten om hur jag tar en så stor prestation men jag har lovat mig att ändå vara alltid på min egen sida, viktigast att jag mår bra och är lycklig och turen var ju där, jag ÄLSKADE att tävla! Det gäller bara att veta varför man gör det, och inte låta någon trycka ner dig. Jag har modelljobbat och gått på casting efter casting, jag vet hur det är att få raka kommentarer om dig, ditt utseende och höra kränkande, nedvärderande saker omvad som är fel och du borde ändra på. Jag är stark idag och låter ingen trycka ner mig. Jag är stolt för den jag är, jag har gått igenom mycket och jag vet att jag är tillräcklig, i alla slag.
Anyway glad Tisdag på er! 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *