Godkväll!

Varje dag, en till fem gånger om dagen kommer det långa meningar i huvudet vad jag skall skriva till bloggen. Samtidigt vet jag att tiden att samla ihop ett inlägg inte kommer att komma, eller drivet att på kvällsidan mitt i pausen av Gladiatorerna på tvskärmen skulle jag stiga upp och inspirera andra med trötthetspratet och minnesluckor av allt jag skulle berätta, allt roligt egentligen som fanns där tidigare.

Idén om att starta en vlogg, japp en V-LOGG så cool jag är som kan t.o.m förkortningen av Video Blogg, kom upp för typ första gången på allvar idag. Var så nära på att verkligen börja en. Ta fram videokameran och filma. Oj herregud, tack för att jag stoppade mig. Varför ville jag ens filma mig? Jo så skulle jag kunna babbla och förklara allt lättare istället för att försöka få ord och meningar av allt jag tänker på nu och allt som händer, jag får ofta höra att jag är bra på att prata haha.. Och det är väl en orsak till varför jag INTE skall starta en, aldrig typ. 1. Jag pratar FÖR mycket, om FÖR onödigt och lite för personligt ibland 2. Min röst, inte för att jag är osäker på min röst och skäms eller så, men är ju inte direkt prinsessan hon själv med en ljuvlig ton utan mera Morgan Freeman eller så. 3. Bara tanken på att jag skulle sätta på en kamera och filma, MIG, skulle aldrig få mig koncentrerad på själva inspelningen, skulle bara skratta, herregud vem tror man att man är ungefär, filmar sig som om hela världen skulle vilja lyssna. Så slutligen kom jag till —> inte direkt min grej, även om det vore lite smart och tid sparande.

Bildresultat för morgan freeman meme''

Vad mer då? Skulle berätta om min jul och nyår, blev aldrig av. Well hade det jättebra, en kompis från England hälsade på, morbror var också här och dessutom en nykompling från Amsterdam. Ett nyår på Stockholm blev inte av, planerna blev Amsterdam men fick nog inte plats i systerns lägenhet samt att dricka bort resan att uppleva den fina staden var inte på suget, mera en utflyxt med båda två senare i år. Blev alltså hemstaden med mycket alkohol än en gång, säkert fått fler bakfyllor de sista dagarna av 2016 än jag någonsin fick på hela året haha. Började som fitnessatlet och tävlade, körde all in på vårens tävlingar och så slutade jag som festprisse på gamla kära hemmaplan. Inte kunde jag ha gissat det inte. Inte för jag har regler i livet, I do what I want when I want, och If I can såklart, kan ju inte dricka mitt på jobbet eller lämna huset mitt på natten bara för jag blev sugen på att gymma eller köpa en pizza. Eller kanske, om jag hade haft körkort. Eller super-ben.

Relaterad bild

Nu nästa vecka tar jag flyget till ingentans långt, men ändå en bit bort, Spanien! Och det ska bli så så så så härligt. Kanske inte världens sol-paradis eller surfingsvågorna, men my god, lite ny kultur, lite värme och inte en tjock vinterjacka, lite simma i utomhuspoolen  (MASSOR!!! DYKA SOM EN FISK JU, LOVE IT), lite leka cool utan smink och gömma sig under solglasögon för man kan, japp här vore det lite nördigt att bära dem på vintern, kör ju keps redan, så solglasögon skulle kanske gå lite för långt. Och lite allt annat mer. Brukostbuffé, hur lyx, hotell-liv, vila ut sig, koppla av, läsa tusentals böcker, glömma stressen som inte finns dock men om den fanns så.., glömma allt, glömma media för evigt eller så (nä lite ska jag nog uppdatera på alla sidor JA OCKSÅ HÄR!, lite planera kommande tider och spendera tid med min bästa favorit person, mammisen. Kommer bli dunder! 🙂 🙂 Ser redan framför mig oss skåla champange glas, eller vin som går lättare i vår smak och ett lass jordgubbar och fötterna i sandalerna redan springandes till poolen innan man hunnit kolla sig runt i rummet vi bokat, ni vet hur slö och stel och trött man är efter flera timmars flyg, och att hoppa i badet är frihet och guldkänsla.

Skulle ännu nämna att jag var till läkaren förra veckan, blev lite orolig om mitt mående och fick idag lite antibiotikakur, igen, först var det ögat och nu var det urinvägsinfektion. Intressant. Och roligt. Varför händer allt sånthär, typ. Nu mår jag tusenfemtio gånger bättre än i början av veckan, thank god. Får se hur länge jag måste ta antibiotikan och hoppas resan inte blir påverkad. Kram på er. Är glad som en nyblommad fjäril och önskar er en riktigt glad Lördag dit ni är också!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *