Dear Santa..

Moiksuli!

Nyt on taas se aika vuodesta, muutama päivä joulukuun alkuun ja lahjatoiveiden aika. Muistan, kun aina pienenä meille tuli postissa kotiin suuri lelukirja. Selasin lehden läpi ja kirjoitin lapulle pitkän listan eri leluja, mitä toivoin joulupukilta. Sitten vain lappu jääkaapin oveen kiinni ja jännityksellä odottamaan, mikä yö tonttu olisi sen vienyt. Jouluaattona ihmetytti, kun ei pukki osannutkaan tuoda kaikkia niitä lahjoja mitä olin pyytänyt.

Mulla ei viime vuosina ole ollut sen suurempia joululahjatoiveita, mutta aina kysyttäessä olen jotain muuta kuin pelkkää rahaa yrittänyt pyytää. Tänä vuonna kuitenkin raha ja ruokakaupan lahjakortit tuntuvat paljon paremmilta lahjatoiveilta kuin tavarat. Tottakai on monia asioita, joita haluaisin ja toivoisin ja alle olenkin listannut muutamia näistä.

instasize_1128152235

Hugo Boss the scent for her hajuvesi. Ahh, niin ihanan tuoksuinen. Oon käynyt tätä kaupoilla nuuhkimassa, mutta en ole malttanut toistaiseksi vielä ostaa. Nyt kuitenkin alkaa edellinen hajuvesi vetämään viimeisiään, joten tämä olisi erittäin sopiva lahja tähän väliin.

Remington pearl pro curl kiharrin. Mulla ennestään jo tavallinen puikkokiharrin löytyy, mutta tämä kiinnostaisi. Olen kuullut tästä kehuja, ja tällä saisi ihanan isot kiharat, mistä uskoisin pitäväni enemmän kuin nykyisen kihartimen tekemistä kikkuroista.

Lumoava bella kaulakoru. Tätäkin olen käynyt koruliikkeissä ihastelemassa, mutta en ole raaskinut ostaa. Näitä löytyy kolmea eri kokoa ja kolmea eri väriä, mutta mun makuun tämä hopea keskikokoinen koru on kaikista upein. Niin ihana ♥

instasize_1128152131

Tietokone. Tämä mun nykyinen tietokone on niin vanha ja kärsinyt, että uusi kone olisi kyllä tarpeen. Syksylle täytyy viimeistään ostaa uusi kone, mikäli opiskelemaan pääsen. Kyllähän mä tälläkin olen koulutöitä tehnyt, mutta on se vähän sellaista.. Hp:n konetta olen suunnitellut seuraavaksi, en ole sen kummemmin vielä perehtynyt näihin.

Polar M400 urheilukello. Tätä(kin) olen käynyt kaupoilla ihastelemassa, miten paljon mahtuukaan yhteen kelloon. Uskoisin, että tämä olisi hyvä apu urheilun nojalle.

Lampaantalja. Näitä ollaan Millan kanssa kaupoista metsästetty, mutta ei olla vielä ostettu. Olisi niin ihana lattialle sängyn viereen ja aamulla ensimmäiseksi kun herää niin saa laittaa jalat pehmeän taljan päälle. (Mulla on täällä kämpällä koko ajan kylmä jalkoihin, kun oon kotona tottunut pitämään lattialämmitystä aina päällä 😀 )

Siinä siis muutamia mun joululahjatoiveita, osasta oon kyllä haaveillutkin jo jonkin aikaa. Mutta näin omillaan kun asuu, osaa sitä rahaa arvostaa eri tavalla ja täytyy aina miettiä mihin sitä käyttää.. Onneksi tulee veronpalautuksia ihan mukavasti, saa sitten vähän hemmotella itseään. Kyllä viikonloppuna teki vaikeaa katsella netistä erilaisia alennuksia, mutta selvisin vain yhdellä nettitilauksella, hyvä mä. B)

– R

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *