Epäonnea?

Moi!

Mä oon tässä yli viikon ollut flunssassa, nyt onneksi jo voiton puolella tämän taudin kanssa. Vajaa kuukausi takaperin innoissani selitin, kuinka en ole kipeänä ollut pitkään aikaan. Eiköhän muhun sit heti joku pöpö iskenyt.. Nyt onneksi tosiaan paranemaan päin, toivottavasti ei taas hetkeen tarvitse sairastella. *knock knock* Muistan kun yläasteellakin olin ollut yhden kokonaisen lukuvuoden sairastamatta ja selitin kaverilleni siitä. Tottakai tulin sitten viikkoa ennen kesäloman alkua kipeäksi..

Noh, viime postauksessa kerroin teille joululahjatoiveistani ja yksi niistä oli uusi tietokone. Yhtenä iltana äidille sanoin, että ei sillä koneella niin kiirettä ole, kunhan ensi syksyksi uuden saan kun lähden (toivottavasti) opiskelemaan. Seuraavana päivänä koitin konetta avata ja kappas ei enää käynnistynytkään.. En oikein tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa.

img_20161203_190332

Joko mulla siis on ollut erityisen huonoa onnea tai karma kostaa, en tiedä. Päätin vain, että aion pitää suuni kiinni tästä edespäin tai sitten opettelen koputtamaan puuta. Mutta sentään yksi lahjatoiveistani toteutui ja laitettiin mulle uusi tietokone tilaukseen. Jee! En kyllä aio edes hehkuttaa uuden koneen tulemista sen enempää, todennäköisesti sekin olisi ihan läpimätä..

Onneksi kuitenkin aina on jotakin positiivistakin, mun ihanatihanat Nellyn korkokengät tulivat postissa! <3 Nellyn joulukalenteri sai mut lankeamaan, yhtenä päivänä oli korkkarit 20€/pari. Koska mä rakastan korkkareita eikä niitä voi koskaan olla liikaa, olihan mun pakko saada vähintään kolmet. Näiden ovh olisi ollut päälle 130€, mutta sain nämä kaikki tasan 60€!

Rakkautta <3

Toivottavasti tästä edespäin paremmalla menestyksellä. 😀

– R

Facebooktwittermail

7 kommenttia “Epäonnea?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *