10 outoa faktaa minusta

Moi!

Alle listasin otsikon mukaisesti 10 outoa ja vähän noloakin faktaa itsestäni. Nämä ovat siis hieman erilaisia faktoja, ei mitään ”olen Riina, 19-vuotias” -tyyliin.

Kuva: Ilkka Hakamäki
Kuva: Ilkka Hakamäki

1. Nukun aina sukat jalassa ja peitto pään päällä. Mun on siis aina nukkumaan mentäessä laitettava peitto niin, että mun korvat peittyvät ja vain naama näkyy. En tiedä mistä tämä on tullut, mutta tämä tapa on vainonnut mua jo monta vuotta.

2. Mulla on oksennus- ja sukelluskammo. Pienenä mulla oli todella paha sukelluskammo, nykyään uskallan jo sukeltaa, mutta nenästä on pidettävä kiinni ja lasit on oltava päässä eikä tulisi mieleenkään hypätä mistään korkealta veteen. En tiedä mistä tuo oksennuskammo mulle on tullut, mutta en pysty oksentamaan ja vihaan oksennuksia. Jos mua alkaa oksettamaan, meen ihan paniikkiin ja teen kaikkeni ettei se oksennus tule. Oonkin viimeksi joskus pienenä oksentanut.

3. En pysty nielaisemaan kokonaisia lääkkeitä. En ole kylläkään edes kokeillut, mutta mun on aina laitettava lääkkeet puoliksi, jotta saan ne alas ja tiukkaa tekee silloinkin.

Kuva: Ilkka Hakamäki
Kuva: Ilkka Hakamäki

4. Mun on aina laitettava herätyskello soimaan esim. 8:01 tai 10:17. En vaan voi laittaa sitä tasaminuutteihin.

5. Oon aina myöhässä. Ne jotka mut tuntee tai on ollut samoilla tunneilla koulussa, niin tietävät tämän. En tiedä mikä siinä on, mutta oon aina myöhässä. Töissä ja muissa tärkeissä paikoissa oon ajoissa, mutta muuten aina vähintään 5 min myöhässä. Vaikka yritän olla ajoissa, mulla tulee aina kauhea kiire ja myöhästyn. Sain ekan huomautuksenkin, kun olin myöhässä koulusta ja ajoin kylällä poliiseja vastaan kauhealla kiireellä.. En oo siitäkään silti ottanut opiksi.

6. Mulla on todella yliojentuvat jalat. Näytän ihan flamingolta.

7. Haistelen aina ruokia. Mun pitää tietää miltä ruoka haisee, ennen kuin syön sitä. Tämä pätee siis varsinkin sellaisten ruokien kanssa, mitä en ole ennen maistanut.

Kuva: Ilkka Hakamäki
Kuva: Ilkka Hakamäki

8. Haluaisin lemmikiksi lintuja, mutta samalla pelkään lintuja. Kyllä sellaiset pihalla lentelevät pikkulinnut on kivoja, mutta Teneriffalla kävimme lintutalossa ja siellä lenteli lintuja vapaana, se ei enää ollutkaan kivaa.

9. Nypin mun kulmakarvoja sormilla. Tottakai nypin pinseteilläkin, mutta esimerkiksi tv:tä katsoessa nypin aina mun kulmakarvoja sormilla.

10. Jos oon yksin, mun on pakko puhua/laulaa/hyräillä itekseni, en osaa olla yksin ja hiljaa. Tämä on välillä tosi hankala juttu, jos esimerkiksi oon töissä tai kaupassa yksin ja vahingossa pidän jotain ääntä, enkä edes tajua että ympärillä on ihmisiä.

Siinä oli 10 todellakin outoa faktaa musta. Oon kyllä kuullut, että joillain on joitakin samoja tapoja, joten hyvä tietää etten ole ainut outo.

– R

Facebooktwittermail

4 kommenttia “10 outoa faktaa minusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *