Suosituimmat 2016

Se ois Neiti Kotipellon ensimmäinen blogivuosi saatettu päätökseen. Blogin perustaminen on ollut yksi mun huikeimmista saavutuksista vuonna 2016. Kaikki alkoi helmikuussa, täysin yllättäen kun aamupöpperössä luin viestin Jussi Ridanpäältä. Jussi pyys mua mukaan liittymään FitNet- blogaaja portaaliin, eikä tuolloin vielä tiennyt, kiinnostaako mua ylipäätänsä kirjoittaminen. Ja muahan inspasi -Paras aamu ikinä! Olen super kiitollinen FitNet -perheestä. Yhteisön kautta olen saanut tutustua ihan mahtaviin ihmisiin, saanut tukea ja viettänyt ikimuistoisia hetkiä. Tästä postauksesta se kaikki lähti.

 

Tähän vuoteen mahtui 52 artikkelia. Näinkin lyhyen ajan sisällä blogini on muuttunut ja hakenut  muotoaan. Alkuvaiheessa käänsin postaukset enkuksi ja diggasin oikeesti siitä, että saan leikitellä kahdella kielellä. Kääntäminen vei kuitenkin suhteellisen paljon aikaa ja palveli verrattain pientä lukijaryhmää. Päätin siis keskittyä kääntämisen sijaan uuden sisällön tuottamiseen. -Jos valloitettaisiin eka vaikka Suomi!  Kirjoitustyyli, josta olen saanut kiitosta, on kuitenkin pysynyt samana, kirjoitan vakavistakin aiheista pilke silmäkulmassa. -Huumori ja leikkimielisyys on tän mimmin aseita!

 

Kokosin vuoden viimeiseen postaukseen tämän vuoden suosituimmat kirjoitukset. Kun katsoo listaa on helppo huomata, että sinua, lukijaani, kiinnostaa suhteisiin liittyvät postaukset. Mulla on vielä monta ässää hihassa ensi vuodelle ja haluan kirjoittaa artikkeleita, joista sinä voit hyötyä jotenkin. Ettei homma menis yksitoikkoseksi, saat myös jatkossa lukea Neiti Kotipellon seikkailuista, kevyempien aiheiden parissa. Kuten sanomani kuuluu: “Tällä blogilla ja esimerkilläni haluan inspiroida sekä auttaa sua käsikirjoittamaan sun spesiaalia elämää!”-NeitiKotipelto

 

Suosituimmat 2016

Fuck boy disease..

fuckboy-2

Kolme tapaa hukata itsensä suhteessa..

suhteessa

Perutelemattomasti sinkku..

perustelemattomasti-sinkku

Masturdating..

masturdating

Totaalikieläytyminen..

IMG_5719

Neiti punaisessa autossa..

neiti punaisessa autossa

Kiitos, että olet pysynyt matkassani huiken vuoden 2016. Ens vuodesta tulee huikeampi, pysy siis mukana!

Mikä oli sinun lempipostauksesi? Mistä aiheesta sinä haluat lukea vuonna 2017? Kirjoita kommenttikenttään!

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Suosituimmat 2016

  • Avatar
    17.4.2017 klo 15:53
    Kestolinkki

    Neiti Kotipeltoooo! Koska kirjoitat taas? 🙂

    Reply
  • Avatar
    23.7.2019 klo 07:48
    Kestolinkki

    Amoxil By Vbulletin Intitle View Profile For Sale Bentyl Viagra Versand Test

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *