Kolme asiaa, jotka sun on pakko tehä ennen ku kesä loppuu!

Hei toverit, pakko palata tosiasioiden ääreen. Kesä, kaikkien suomalaisten rakastama Suomen kesä, se vetelee viimeisiään ja hitto se on ollut siisti! Vai voikse ees olla jotain muuta? Kesälomien päättymisen, sen huomaa väistämättä aamuruuhkissa, porukoitten kasvoilla ja kiireenä. Kohta kaikki palaa taas oman arkensa pariin. Mut ennen ku käperrytään kotisohville niiden mussukoiden kainaloon, on vielä pari juttua mitä tänä kesänä pitää kokea. Jos nämä rastit on jäänyt vielä suorittamatta, tiedät mitä tehdä. –Syksy en anna periksi, vielä!

 

kesä

 

Käy yöuinnilla

Mä heitin talviturkkini tänä kesänä vasta heinäkuun lopussa ja se on väärin. En yleensäkään tykkää uida meressä, koska pelkään valaita, mutta silti se on tehtävä vähintään kerran. Paras ajankohta uimiselle on tientenkin yö, koska sillonhan valaatkin nukkuu, eiks ni? Pakkaa siis pyyhe messiin ja suuntaa kohti rantaa. Oot todennäkösesti ainoa, joten saat suorittaa tämän rituaalin rauhassa.

 

kävele ilman kenkiä

Nii-i!! Millon viimeks oot kävelly ilman kenkiä? Mieleen saattaa tulla joku baari-ilta, kun tajusit niiden uusien korkkarien olevan sangen kivulias valinta.Tällä kertaa motiivina on kuitenkin fiilistely. Fiiliksen lisäks paljain jaloin kävely on muuten terveellistä. Tiesitkö, että se vahvistaa myös pakaroita ja parantaa tasapainoa? Jotenka ota töppöset pois ja tyyppaa, miltä se vielä toistaiseksi vihreä nurtsi sun varpaiden alla tuntuu.

 

ulkoilmatapahtuma

 

Osallistu ulkoilmatapahtumaan

Jos oikeen viitsii miettiä niin parhaat muistot kesistä liittyy juuri ulkoilmatapahtumiin. Paras paikka tavata uusia tyyppejä ja törmätä tuttuihin. Tapahtumia on pk-seudulla vaikka millä mitalla ja lyhyen googlettamissession avulla löydät varmasti itelles sopivan eventin. Nappaa kaveri mukaan tai lähe masturdating-missiolle, et tuu olemaan yksin.  Mun valinta tälle viikonlopulle on Hietsu Beach Battle, jossa tarjolla taatusti hyväkroppasta silmänruokaa.

 

Nauti vielä kun voit, mutta älä jää suremaan kesän perään. Onneks maailma on täynnä kesäisiä paikkoja jonne voi lähteä visiitille tilanteen niin salliessa. Aina ei tartte edes olla viikkoa, vaan vähemmälläkin virkistyy. Lue esimerkki täältä!

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Kolme asiaa, jotka sun on pakko tehä ennen ku kesä loppuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *