Sports car disease- Kumipallo4000

*Artikkelikuva: Sebastian Ratu / Kumipallo4000

Noni mussukat nyt on vähän selkiintynyt ajatukset ja pystyy jopa kirjoittaa viime viikon tapahtumista. Osallistuin siis Euroopan huikeimmalle road tripille Kumipallo4000n. Pääsin mukaan Kumipallo-ladyna ja pyllyn alle hepat tarjosi hiton hiano Aston Martin. Tästä reissustahan mä oon vauhkonnu koko kevään ja ihan syystä. Ihan järettömän mahtava matka! Siellä me kuule pisteltiin menemään yhteensä 10 maan halki, ympäri ämpäri Eurooppaa. -Ja ne maisemat!

 

kumipallo4000 (4)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Matka oli meille kolmelle finalisti ladyille ikään kuin palkintomatka, mutta saatiin me siellä vähän edustaakin. Vaikka ajatus oli, että vedettäisiin reissu tällä kolmen koplalla, sain myös vierailla kundien kyydeissä ja voi juku kuinka kivaa oli tutustua uusiin ihmisiin ja niiden ajatusmaailmoihin. Musta oltiin vähän huolissaan, kun en varsinaisesti sulautunut osaksi tuota tyttöporukkaa. Mutta sellainen mä olen! Mun tarvii olla irrallaan. Käteen reissulta jäi myös mun ihka ensimmäinen titteli (renttuasiantuntijaa ei vissiin lasketa tähän),  nimittäin Kumipallo4000 first lady. Ton voittaminen tuntu kyllä makialta, etenkin kun voittajan valikoivat reissuun osallistujat, keskittymällä persoonaan ja asenteeseen. Luonteen lisäks, nti Kotipellon pylly oli kuulema tehnyt vaikutuksen, vaan mitäpä voit odottaa kun pojat pääsee tuomaroimaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Palkintona voitosta pääsen ens vuonna jälleen mukaan, apukuskin roolissa. Alan viimeistään nyt jo laskea päiviä.  Musta tuntuu, et tää reissu sekotti aika pahasti mun pakkaa ja joutuu tekemään erinäisiä siirtoja lähiaikoina. En sano vielä muuta kuin, että tällä mimmillä on nyt uusi harrastus ja nyt tarvitaan harrastusväline. Miehet mä niin ymmärrän teitä –autokuume, se on vakava sairaus!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kumipallo4000 takki Biancaneveltä <3

 

Samalla reissulla tuli muuten myös suoritettua yks tän vuoden missio loppuun. Tästä kuulet lisää tuonnempana!

Lopuksi vielä ällösöpö kiitoksen sana kaikille mukana olleille! Te teitte sen viikon <3 Erityiskiitos kuuluu Kumipallo-hallitukselle ja ihanalle lady-emolle Qluisalle. Love ya!! <3

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Sports car disease- Kumipallo4000

  • Avatar
    15.7.2016 klo 18:50
    Kestolinkki

    Voi neiti KotiPylly 😉 <3 ihan paras.

    Reply
    • Neiti Kotipelto
      17.7.2016 klo 09:08
      Kestolinkki

      hahah 😀 <3 KotiPylly

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *