Kun pudotaan, pudotaan sit kunnolla

No mikäköhän missio tässä tuli taannoin clousattua. Ei tartte olla kovinkaan Sherlokki, että tästä saa kopin. Uhosin tossa pelko perseeseen 2016 postauksessa, että tää on se vuosi kun Kotipelto voittaa korkeanpaikankammonsa. Olin visioinut että toteuttaisin tän haasteen jollain eksoottisella tavalla, esimerkiksi harjoittamalla nuorallakävelyä, mutta elämä ei aina mene käsikirjoituksen mukaan. Joskus tielle sattuu sellaisia zäänssejä, joita ei voi missata. Niin minä hyppäsin Euroopan korkeimman ja tunnetuimman benji-hypyn, James Bondin tapaan ja luonnollisesti öööö Italiassa.

 

 

Roadtripin yksi check point -tehtävänä oli, että yhden tiimistä tulee hypätä. Noh, meidän tiimissä oli yksi joka pelkää lentämistä (joten arveltiin että hänet voi laskea pois)  ja toinen, jonka selkä ei kestä (tai tätä mieltä hän oli ainakin siinä vaiheessa). Jäljelle jäin minä Blond, Jane Blond. Menomatkan mä sitten fiilistelin tulevaa hyppyä ja sitä miten oma hassu elämäni taas lykkäsi eteeni tilaisuuden, oikeen hopeatarjottimella. Kun saavuttiin hyppypaikalle iski katumus. -Isosti

 

janeblond
Blond, Jane Blond ja crew <3

 

Suurin pelko liittyi vinssin kiinnittämiseen. Sieltä rotkon pohjalta ei tosissaan päässyt mitenkään automaattisesti ylös, vaan sun oletettiin olevan sen verran toimintakunnossa, että pystyt itse kiinnittämään nostovaijerin valjaisiin. Mä pelkäsin ettei tässä mimmissä riitä kapasiteetti hoitamaan noin monimutkaista toimenpidettä, adrealiinishokin jälkihuuruissa. Kävin purkamassa sydäntäni aiheesta benji järjestäjille ja seuraavaksi löysinkin itteni valmistautumassa putoamiseen. Piru, miten ne osas puhua!

 

*Vitsi noi trikoot on niiiiin mun lempparit! Tilattavissa täältä

H-hetkellä muistin vaan järjestäjien neuvot, muista hymyillä ja kattoa eteenpäin. Ja minähän hymyilin. 3- 2- 1 ja käsillä oli elämäni upein kymmensekuntinen. En pysty mitenkään kuvailla kuinka siisti tunne se putoaminen olikaan. Hemmetin vapauttavaa ja se rauha. Rotkon pohjalla löytyi myös tämän neidin fokus ja sain kiinnitettyä vinssin. On se taitava! Tässä on nyt taas jotain mitä muistella vanhainkodissa, jos tämä hurjapää sinne asti selviää!

 

Oikein jos viitsii katsoa, minä siellä pohjalla

 

*teksti sisältää linkkejä

Muista haastaa itseäsi ja leikitellä pelkojesi kanssa, koska itsensä voittaminen, se on parasta!

Käy lukemassa, mitä muita vaikutuksia Kumipallo4000 -reissulla oli tähän likkaan!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *