Saaks prinsessat oksentaa?

Jaahas, se on neiti Kotipelto taas kovan paikan edessä. Ei hitto vie, mihin mä oon jälleen lupautunut? Sata metriä ylämäkeen ei kuulosta pahalta, eihän? Saatoin yliarvioida ylämäkiskilssini ja nyt vähän jännittää. Lauantaina 28.5. on siis edessä Redbull400. – Ei herranjestas!

 

juokseminen

 

Redbull400 on ylämäkijuoksukisa jossa tarkotuksena olisi vallottaa Kuopion Puijo. Kisajoukkueemme koostuu muutamasta yllytyshullusta FitNetläisestä. Jokaisen tiimiläisen kontolle jää spurtata se 100 metriä, melkein pystysuoraa, hyppytornimäkeä.-Ai että. Tapahtuman nimestä voi näppärä päätellä, että matkaa taitetaan yhteensä 400 metriä. Olen kuullut huhua, että suoritus on melko tuskallinen, eikä ole itsestäänselvyys että selviää huipulle oksentamatta -Saaks prinsessat oksentaa?

 

insta_mittari
kaaviossa kuvattu vasemmalla mäen korkeus ja oikealla matkan pituus. Saanhan juosta ton ekat sata, saanhan? Kuva: www.RedBull.fi/400

Harjoitellut olen tietenkin ihan jokapäivä-NOT. Olen mä rappusia rampannut, mutta jotenkin musta tuntuu että se ei ole aivan verrattavissa tähän. Siitä olen kuitenkin varma, että saan päivästä vähintään sen euforisen adrealiinirushin, jota niin suuresti rakastan. No mitäpä veikkaatte, selviytyykö tää hengissä?

Mä olen niin juoksijatyyppiä! Lisää mun juoksu-filosofiasta voit lukea täältä.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *