Pelko perseeseen 2016!

En oksentanut! Saan siis pitää vielä prinsessastatukseni. RedBull400 on ohitse ja ihan varmasti edessä taas vuoden päästä. Suoritus oli sellainen kuin kuvittelinkin, eli rankka. Yks asia tuli kuitenkin yllätyksenä. Oon ennen pelännyt korkeita paikkoja niin paljon, että olen esimerkiksi joutunut kipuamaan lintutorniin nelin kontin. Ajan myötä pelko on kuitenkin hävinnyt ja oikeastaan luulin jo voittaneeni koko kammon. – Mutta ehei, still got it! Suorituksen ehdottomasti haastavin osuus tälle neidille oli siis alastulo.

 

redbull400
Tuolta puolvälistä piti päästä ehjänä alas

Noniin, oma osuus suoritettu ja pysähdyin vetää happea siihen 200 metrin korkeuteen, erehdyin katsomaan alas – Virhe! Ei hemmetti mä olen korkealla ja ei hemmetti, täältä pitäisi päästä alas. Mul oli tasan kaks vaihtoehtoa, joko kiivetä siitä kaiteen yli ja mennä rappusia tai laskeutua samaa rinnettä alas. Kaiteen ylitys olis vaatinut sen että olisin noussu tolpilleni, no way! Hetken ympärille katsottuani ja apua huhuiltua, tajusin että ei saakeli, itte on tämäkin tehtävä. Rupesin siinä sitten könyämään alas takaperin supercoolissa spiderman-asennossa. Otin hitaasti, askel kerrallaan ja hoin ääneen ”hitto että pelottaa”. Jokaisella harppauksella olkapäät ruksu ja reidet, ne oli totaalisesti poissa kontrollista. Voisko tähän väliin saada teleportin? Mä oikeesti luulin, että nyt Red Bull anto mulle ne lopulliset siivet.

 

redbull400neiti
pelko perseeseen2016!

Keskityin niin pirusti siihen hengissä selviämiseen, että aika tuntu melkosen pitkältä. Sit yht’äkkiä huomasin seuraavan sarjan kundien hölkkäävän siis PYSTYSSÄ mun ohitse, tsiigasin sivulle ja toistamiseen alas. Olin tullut melkein maan tasalle kontillani. Jospa nyt ois jo turvallista nousta pystyyn? Unohtumaton fiilis, reissussa tuli siis käytyä sillä kuuluisalla epämukavuusalueella kahdellakin eri tapaa. Mut hitsi kuinka siistiä huomata, että mä pelkään vielä korkeita paikkoja, koska tsädäääm, nyt mulla on taas uusi tavoite! Pelko perseeseen 2016, meinaan kukistaa lopullisesti tän kammon vielä tämän vuoden puolella.

Se niistä jälkifiiliksistä, jäikö sulla lukematta millä fiiliksillä tää oli ennen vetoa? Lue täältä

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *