Kolme tapaa hukata itsensä suhteessa

Ai, että vierelle on löytynyt se ihka oma lutumussukka, jonka kanssa arjen jakaminen on taivaallista. Alkuhuuma on alkuhuumaa ja siihen kuuluu tietynlainen hullaantuminen. Mutta mitä sitten, jos huomaakin ajan saatossa olevansa onneton. Mimmeillä on usein tapana panostaa suhteeseen niin täysillä, että oma elämä ja oma itse unohtuu siinä hötäkässä. Tyytymättömyys suhteeseen on usein ensimmäinen merkki, josta tunnistat olevasi hakoteillä. Tässä vaiheessa on hyvä vilkasta ympärille ja miettiä, missä vika. Itsensä hukkaaminen on hitonmoinen klisee, mutta miten siihen pääsee käytännössä..?

 

IMG_7034
Menisköhän sittenkään näin..?

1.Karsi omat menosi

Jätä kaikki harrastukset, harrasta vain asioita, joita voit tehdä sun mussukan kanssa. Oot aina halunnut katsoa illasta toiseen futista, eiks ni? Jooga, ei se ollu loppupeileissä sun juttu, eihän? Mitä enemmän omaksut puolisosi elämäntapoja, sitä enemmän saat aikaa häneltä. Yhteinen aikahan on se, mikä mittaa suhteen lujuuden. Taistele siitä!

 

2.Hylkää kaverit

Suhteessa mennään suhteen ehdoilla. Kavereiden tapaaminen tulisi ajoittaa kundikaverin menojen mukaan. Ethän halua missata sekuntiakaan laatuaikaprospektista? Sammuttele siinä sitten tulipaloja, kun ystäväs kiukuttelee ja vaatii huomiota. Ja miespuoliset kaverit, ehdoton ei. Toista sukupuolta edustavat toverit pitää vähintään poistaa fb kavereista ja ig seurannasta, ettet vahingossakaan tykkää niiden kuvista. Naiset ja miehet kun ei vaan voi olla pelkästään ystäviä.

 

3.Unohda mielipiteesi

Sun lempibiiisi? Naah, ei se oikeastaan ookaan niin hyvä. Sun tehtävä on miellyttää, koska miehet, ne tykkää olla oikeassa. Kannattaa vastata muutenkin kaikkiin mielipidekysymyksiin just niin kuin oletat kundin haluavan sun vastaavan. Mieti tarkkaan, ethän halua antaa itsestäsi hankalaa kuvaa?

 

parisuhde

 

Tai mitä jos suhteessa olisikin kaksi ihmistä, joilla molemmilla oliskin omat elämät? Oisko siistiä kertoa toiselle sitten illalla, mitä kaikkea on päivän aikana puuhannu? Molempien värikäs elämä pitäisi molemmat virkeänä ja välillä pääsisi ikävöimäänkin. Se kakslahkeinen rakastu kuitenkin ensisijaisesti suhun, silloin kun sä vielä olit sä.

Extreme-idea siihen, mitä erillään voi tehdä löytyy täältä!

Facebooktwittermail

4 kommenttia “Kolme tapaa hukata itsensä suhteessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *