Dubai I

Ai ettien että! Ajattele paikka, jossa on aurinkoista 97% vuodesta, jossa on lämmin, jossa on upeita nähtävyyksiä, montaa eri kulttuuria, historiaa, modernia, jossa on tuoreita hedelmiä ja paljon terveellisiä ruokia, urheilumahdollisuuksia ja kaikki maailman liikkeet ja putiikit, maailman hienoimmat hotellit, autot, korut, ihmiset ovat ystävällisiä, yhteinen kieli on englanti, kuvittele maa täynnä mahdollisuuksia. – Tervetuloa Dubaihin!

Oma ensimmäinen kosketus Dubaihin oli enemmän kuin onnistunut!

Pakko tehdä useampi postaus reissusta, koska on muutamia asioita mitä haluan esitellä ja kertoa omasta näkökulmastani. Muun muassa aion kirjoittaa lähiaikoina pukeutumisesta ja ruoasta sekä nähtävyyksistä ja tekemisistä viikon aikana 🙂

Tässä postauksessa aion kertoa vähän missä käytiin ja mitä kaikkea tehtiin loman alkupuolisko.

Oltiin siis tasan viikko reissussa ja ensimmäisenä kokonaisena päivänä menimme ystäväni Evan kanssa shoppailemaan. Oli kyllä kiva, että hän lähti oppaakseni, sillä hän on asunut jo useamman vuoden Dubaissa ja tietää paikat hyvin. Halusin tietenkin käydä maailman suurimmassa kauppakeskuksessa, Dubai Mall:ssa. Sisälle päästyäni, mietin olinko valinnut oikein. Ensimmäinen kerta, kun shoppailu tuntui rankalta ennekuin se oli edes alkanut :’D. Katsoin ympärilleni ja tuntui kuin olisin valmistautumassa maratooniin 😀 Siinä olikin sitten koluamista, ei miteenkään keretty kiertää kaikkea. Paljolti vain käveleskeltiin ja aina, kun osui silmään joku kiva kauppa mentiin käymään. Pääosin taisimme kuitenkin kävellä koko paikan ympäri, ainakin kahdessa kerroksessa 😀 hah… Ihana ostospaikka, siellä on kaikkea! Minulle itselleni Dubai Mall oli hieno kokemus, mutta enemmän halusin ostaa jotain arabialaisittain koristeellisia vaatteita ja pasmiinoita tai huiveja, joita ei juurikaan isoissa kauppakeskuksissa ollut. Pitäisi soukkiin päästä ostoksille…. hmm… Shopping marathonin jälkeen suuntasimme eräälle golf-clubille (in the middle of the city, can you imagine? :’D..), missä syötiin dinneri ja osallistuttiin kivaan quiz-kilpailuun. Oli paljon pöytiä ja clubin ravintolassa pöytäseurueita, jotka olivat tulleet syömään ja pelaamaan arvoituskisaa. Tosi kiva tapa viettää ystävien kanssa aikaa ja samalla tilailla ruokaa ja juomaa. 🙂

image imageimage

Seuraavina päivinä oltiinkin aika paljon beachilla, ja ahh että aurinko tuntui ihanalle! Olin jo täysin unohtanut millaista on vain kölliä auringossa ja kuunnella musiikkia, ehkä lukea lehtiä tai vain lepuuttaa silmiä.

image

Tällaisia ystäviä tapasin rannalla hortoillessani 🙂

image

Tuli myös käytyä auringonoton lomassa siellä kuuluisassa Cheesecake factoryssä. Nyt on pakko kuitenkin sanoa, SUURENA juustokakun ystävänä, että mun oma tekemä on parempaa :’D!!! Voi olla myös, että joku muu olisi ollut erilainen… Tälläkertaa me otettiin perinteinen juustokakku mansikoilla.

image

To be continued…..

with love, katie

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Dubai I

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *