Miss Finland eating protein pancakes in Tallinn, trying to be as beautiful as the Kardashians

Mukavaa maanantaita!

Mielenkiintoinen otsikko? Muuten faktaa ja tottakin, mutta en syönyt proteiini pannukakkuja Tallinnassa, vaan Hämeenlinnassa ;)… 😅 Mahtui kyllä taas paljon kaikkea viikonloppuun, niinkuin snapistakin osa huomasi…. as usual 😅 Tervetuloa kurkkaamaan mun viikonloppuun!

Mulle viikonlopun aloittaminen jollain kivalla tavalla on tosi tärkeää. Vaikka olisi kiireinen viikko ja viikonloppu pyrin aina tekemään jotai mikä saa hyvälle tuulelle. Yksi niksi on hyvät alusvaatteet 😉 ne oikeasti piristää ja on sellainen pieni juttu mikä vaikuttaa koko päivän mieleen ja oloon 😉 ainakin ehkä meillä naisilla…. Tämä hlö kohtainen juttuni, mut kannattaa ladies kokeilla 😉 Toinen voi olla vaikka aamupala. Teinkin pitkästä aikaa proteiinipannaria perjantaina ❤️ Ennen kisoja ja kesällä noita on tullut syötyä ihan reippaasti 🙈👌🏽, hyvältä maistui edelleen!

image

Resepti:

4 valkuaista

1 banaani

~1 dl kaurapuuroa ~ 40-60g (itse en punnitse tällä hetkellä ruokiani ollenkaan)

1-2 ruokalusikallista kauraleseitä

soijalesitiiniä ruokalusikallinen ~ 5g

kookoshiutaleita ruokalusikallinen ~ 5g

pikku tilkka vettä,

Paistamiseen voi käyttää oliivi tai kookosöljyä,

päälle laitoin pakkasesta viime kesän mansikoita (❤️🙏🏽) ja vähän organic biona maple syrap 😉

image

Hyvin lähti viikonloppu käyntiin ja paremmaksi muuttui. Perjantaina olin katsomassa Vanajanlinnassa Miss Suomi kisojen finaalia. Upea Shirly Karvinen valittiin voittajaksi ja näin alkaa uusi kesä ja vuosi Miss Suomella, sekä vanhalla, että nyt uudella. Rosa-Mari Ryyti (Miss Suomi 2015) onkin minulle tuttu jo neljän vuoden takaa, jolloin hän oli minun kilpasiskoni Miss Globe Finland 2012 finaali kymmenikössä. ☺️

Asukseni valitsin tällä kertaa Abyss by Abby  Celine gown, johon olen teetättänyt olkaimiin hieman paksuutta ja pienen kappaleen kaula-aukkoon myös.

imageimageimage

Onneksi laitoin tuon mekon. Olin kahden vaiheilla ja menin näyttävämmällä loppujen lopuksi ! 😀 Mekko olikin menestys, sillä paikkani istua oli heti lavan vieressä ja näyin tv-kuvassa melkein kokoajan 🙈😂👌🏽 Ykköset yllä oli hyvä hymyillä! Vanajanlinnan Mika Walkamolle terveisiä, hyvin olit taktikoinut paikan minulle. 😉

Asiasta Kardashianiin… Lupasinkin snapin puolella pientä näyttöä uudesta hinnaltaan mukavalta Kardashian Beauty merkiltä, jota myydään yksinoikeudella K-Citymarketeissa (believe it or not!).

image
kuvassa poskipuna, tosi kiva kun on erilainen sävy! meikistä saa ihan uudenlaisen ja kesälle tosi kiva! Huulikiilto shimmering, ja kaksiosainen huulikiilto/kynä/puna -paletti

Tänään tein rennon luonnollisen meikin johon käytin poskille meikkivoiteen päälle vain tuota ihanaa persiljan väristä poskipunaa 😻👌🏽 Love it. Ja huulissa tuo nude pakkaus mihin kuuluu kynä, puna ja kiilto.

image

valkoisessa ”kynässä” on kaksi päätä, ensin kynä jolla rajataan huulet sitten puna jolla väritetään huulet ja viimeisenä hieman eri sävyinen kiilto, joka viimeistelee contour -tyylisesti huulet. Minä tykkään ja pysyy hyvin!

Kuvaa ei ole käsitelty joten näkyy about oikeat sävyt
Tämän päivän meikki. Kuvaa ei ole käsitelty joten näkyy oikeat sävyt nude huulissa on kerrankin oikeasti NUDE! Peittää ihan tosi hyvin. tässä kuvassa siis kynä/puna/kiilto -paletti huulissa ja persikkaposkipuna

Myös Miss Suomi -meikki oli viimeistelty poskipunalla ja toisella huulikiillolla, jonka pää on tosi paksu ja täyttää mukavasti kyllä isommatkin huulet ! 😅 Antaa koostumuksella ja  kimalteella hieman muhkeutta, very nice.

Kardashian beauty lipgloss tässä kuvassa
Kardashian beauty lipgloss tässä kuvassa ja poskipuna persikka jälleen.
image
Toi on tosi iso toi huulikiillon ’pää’! 😀 normaalin kokoiseen pinniin kun vertaa, huomaa kyllä! 😀

Lauantai aamulla aikaisin kutsuikin länsiterminaali ja Tallink, kävimme Timo Heinosen eduskuntavaalien kampanjan johtoryhmän kanssa kiitosmatkalla Tallinnassa. Yövyin toista kertaa ikinä Tallinnassa hotellissa, olenhan siis asunut siellä 2 vuotta, joten ei hotellille ole ollut tarvetta 🙂 Hotelli Telegraaf oli ihana ja kylpylä upea. Pidän itse hieman pienemmistä ja intiimimmeistä hotelleista, joten tämä vanhan kaupungin helmi oli täydellinen. Syksyllä btw takaisin Tallinnaan ja kouluun!

kuvia Telegraaf hotellista

image image image image

Tällaista tänään. Loppuviikosta kerron vielä mun heleän ihoni salaisuuden.

with love, katie

 

 

 

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Miss Finland eating protein pancakes in Tallinn, trying to be as beautiful as the Kardashians

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *