I can kick ass !

Hellooou people!

Hyvä työntäyteinen viikko eduskunnassa takana päin ja kiireinen viikonloppu edessä :’D . Vähän väsyttää tässä istun aamupalan jälkeen ja kohta lähden taas ratsastamaan.

Pieni katsaus viikkoon…

image

Keskiviikkona olin tällaisella naisille suunnitellulla itsepuolustus kurssilla. Oli aivan super hyvä! Olen joskus treenien ohessa nyrkkeilyt, mutta kunnolla en ole koskaan esim harrastanut itsepuolustuslajeja. Tuli kyllä hyvään väliin, en olisi edes ennen keskiviikkoa tiennyt miten puolustautua. Valitettavaa, kun saa lukea joka harva se viikko raiskauksista tai pahoinpitelyistä. Tänä päivänä jengiä on vähän kaiken sorttista tuolla liikuskelemassa ja kyllä useimmiten hyökkäykset kohdistuu ”helppoihin” (go ahead and try 💪🏽😹) kohteisiin, eli naisiin. Pää pointti itsepuolustuksessa oli niin sanotusti yllättää hyökkääjä tekemällä jotain odottamatonta. Hyökkääjä odottaa, että esim raiskaustilanteessa lähdet tai yrität lähteä karkuun.

Kurssilla saimme kunnolla mäiskiä ja potkia. Opettelemme lyömään eri tavoilla, huutamaan, potkimaan, puristamaan peukalolla silmään ja harjoittelimme oikeaoppisesti myös potkaisemaan suoraa miehen sukukalleuksiin. 😅🙈 Saimme kotiläksyksi myös kokeilla yöllä purra poikaystävää ja etsiä arkoja paikkoja. Tätä en ole ainakaan vielä toteuttanut, mutta kuulemma miehillä sisäreidet ja kasvot on hyvin herkkiä. Ihminen pystyy puremaan yhtä kovaa kuin karhu n. 80 kg. Eli pahassa tapauksessa sitten poskesta kunnon purenta ja siihen perään vaikka lyödä avokädellä olan takaa toisen puolen korvaan alueelle jolloin hyökkääjältä lähtee tasapaino hetkeksi, sillä korvan alueella sijaitsee tasapainoelin. Siinä saa juuri tarvittavat 3-6 sekuntia aikaa juosta n. 10-20m karkuun.

Kamalia prosentteja kävimme läpi. Noin 47% naisista on kokenut jonkin näköistä ahdistavaa tai väkivaltaista käytöstä vastakkaiselta sukupuolelta ja meidän ryhmässämme sen huomasi, puolet viittasivat, kun asiaa kysyttiin.

Itselläni on valitettavasti myös kokemusta tästä. Olin Tallinnassa keskellä kirkasta päivää kävelemässä kuntosalille viime keväänä ja yhtäkkiä kuulin takaani huusi joku. En katsonut. Kuulin huudon uudelleen vähän lähempää, silloin kurkkasin ja näin tämän keski-ikäisen juopon/narkomaanin miehen Siinä samassa kuulin juoksuaskeleet ja katsoin taakse hän puhui viroksi ja nappasi yhtäkkiä lantiostani kiinni. Yritti jotain epämääräistä käsillään, mutta sain tönäistyä ja lyötyä hänen kätensä alas ja lähdin juoksemaan. Kaikki hyvin siis, mutta traumat jäi tuostakin.

Toivottavasti ei koskaan tarvitse edes käyttää näitä keskiviikkona opittuja asioita, mutta jos täytyy on ainakin valmis.

Torstaina olin katsomassa pikkuveljen wanhat ja oli kyllä upeita mekkoja ja komeita nuoria miehiä, yksi kuitenkin ylitse muiden, oma veljeni Iiro ❤️😇

image

Tänään vielä stadiin illalla ja käymään töissäkin nopeasti, sitten treenaamaan ja ehkä jotain hyvää ruokaa tekisi tai laittaisi kynttilöitä ja rentoutuu!

Be strong,

image

with love, katie

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *