Matkalla Fitness Classiciin 2016: 5 päivää kisoihin!

Aamu alkoi rauhallisesti lempi dieetti ruuallani aamupalalla! Se on päivän paras ateria, koska silloin saa puuroa! Nam! Taivaallista….

Aamupala puuro
Kuuluisa aamupala puuro! NAM!

 

Aamupala - Kananmunanvalkuaiset
Puuron kanssa syön keitettyjä kananmunan valkuaisia.

 

Aamulla myös aloitin kasvojen tehokosteutuksen kisameikki kokeilua varten. Koitan kosteutusta nyt ensimmäistä kertaa ja toivon sen tasoittavan pintakuivaa ihoani ja tasoittavan meikkipohjaa. Tehokkaalta vaikutti ja tuoksu oli aivan huumaavan hyvä: Apricot Almond Oil – Aprikoosi manteliöljy. Peukku tälle!

 

Kosteuttava naamio

 

Treeneissä oli vuorossa jalat, jotka tehtiin hyvin kevyesti pienillä painoilla lihaskadon välttämiseksi. Kovaa treenaamaan tottuneena loppudieetin treenit ovat olleet kyllä varsinaista läpsyttelyä..:D

Jalkatreeni
Saliselfie ja vuorossa takareidet.

 

Jalkaprässi
Jalkaprässillä pitkää sarjaa ja tällä kertaa en tarvinnut edes lisäpainoja xD Ihan laitteen oma paino riitti mun voimattomille lihaksille.

 

Kuminauha kävely
Side Band Walking – Kuminauha kävely sivulle. Liike, jolla saa pepun aivan tuleen!Alla vielä video suorituksesta –>

 

 

Sitten oli aika kokeilla kisameikkiä ja hiusten laittoa. Kaikki ei mennyt taas ihan niin kuin Strömsöössä.. Haluaisin näihin kisoihin laittaa hiukset kiinni korkealle ponnarille, mutta omistamani pidennykset eivät sopineetkaan ponnarin kanssa käytettäväksi. Pahin virhe oli ettei niissä ollut pituutta tarpeeksi. Joten change of plans ja huomenna pääsen hiuslisäke ostoksille. xD Meikki onneksi onnistui paremmin kuin aikaisemmilla kerroilla! Käytän tällä kertaa kilpailussa sponsorini Mary Kayn tuotteita, joita its. ihonhoitokonsultti Marjukka Fagerlund on opastanut minua käyttämään. Yhteistyömme on sujunut mallikkaasti ja opastuksen (ja usean harjoitusmeikin!!!!) ansiosta meikistä tuli tänään täydellinen! Toivottavsti saan sen onnistumaan yhtä hyvin myös ennen kisoja sunnuntai aamuna! 😀

Kisameikki silmät
Silmämeikki kisoihin. Meikki: Itsenäinen ihonhoitokonsultti Marjukka Fagerlund, Mary Kay.
Kisameikki silmät 2
Meikki: Itsenäinen ihonhoitokonsultti Marjukka Fagerlund, Mary Kay.

 

Kisameikkipohja
Kisarusketus tulee olemaan supertumma, joten meikkipohjan on mätsättävä muuhun rusketukseen. Pari sävyä vaaleampi meikkivoide on hyvä. Tänään mun ei niin ruskettunutta ihoa vasten kontrasti oli aika ekstriimi! xD Meikki: Itsenäinen ihonhoitokonsultti Marjukka Fagerlund, Mary Kay.

 

 

Kisameikki
Kisameikkiä. Meikki: Itsenäinen ihonhoitokonsultti Marjukka Fagerlund, Mary Kay.

 

Huomenna sitten viimeinen treeni ja vuorossa olkapäät. Palataan aisiaan taas huomenna! Öitä. 🙂

jempunallekirjoitus

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Matkalla Fitness Classiciin 2016: 5 päivää kisoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *