Kisadieetti viikko 6 #kohtikultsaa2017

Blogi on aika taas potkaista kunnolla käyntiin kisadieetin kunniaksi. Aloitin kisadieettini to 12.1.2017 ja tavoitteenani on kilpailla kevään Fitness Classicissa bikini fitness -160cm yleisessä sarjassa. Dieetti on sujunut mallikkaasti ja olen pysynyt TÄYSIN makroissa, jotka valmentajani Arto Rantakokko on minulle suunnitellut. Tällä hetkellä paino on 51,2kg ja ruokavaliolla 1644kcal mennään. Energiaa on riittänyt vaikka muille jakaa ja treenit ovat sujuneet tosi hyvin! Olen saanut kiitettävästi säilytettyä offin loppupuolen sarjapainot, joten vielä ei ainakaan voimatasoissa ole dieetti näkynyt. Salitreeniä on tällä hetkellä 5krt/vko ja aerobista 4krt/vko.

 

01-2017
Kisadieetin alku tammikuu 2017.

 

02-2017
Kunto tällä hetkellä helmikuu 2017.

Valmistautuminen kohti kisaa on aloitettu myös muilla sektoreilla. Poseerausta olen harjoitellut jo syyskuusta asti ja nyt vasta tuntuu, että pikkuhiljaa se alkaa loksahtelemaan kohdalleen (sydänsilmä hymiö). Entisenä jalkapalloilijana sisäisen naisen löytäminen otti vähän aikaa 😀 . Olen myös aloittanut hiusteni hoitamisen. Kävin ottamassa hiusten tehohoidon Tampereen Carl Wilhelm Akatemiassa ja voin todella suositella. Hiukset säilyneet todella kiiltävinä ja terveen näköisinä pitkään hoidon jälkeenkin! Näitä hoitoja olen suunnitellut jatkavani vähintään kerran kuussa ihan huhtikuun kisaan asti! Lisäksi hoidan hiuksiani hoitojen välissä Dermosilin kosteuttavalla hiusnaamiolla.

 

hiusten-tehohoito
Hiusten tehohoidon tuloksia!

Olen kisannut jo monet fitnesskisat eri liitoissa ja kevään Fitness Classic tulee olemaan seitsemäs kilpailuni. Kokemuksestani huolimatta olen vasta viime aikoina alkanut ymmärtää kisojen todellisen luonteen. Kisoissa ei voita kirein, lihaksikkain tai kasvoiltaan kaunein vaan se, kuka hallitsee nämä kaikki! Voittajalla on siis paras kokonaisuus. Aikaisemmin olen arvioinut bikini fitnesstä liikaa kunnon ja lihaksiston mukaan ja unohtanut valmistautumisessani muut osa-alueet, joita tuomarit myös arvioivat. Sen vuoksi olen muuttanut valmistautumistani ja suhtautumistani kohti Fitness Classicia 2017. Lavalla tulette näkemään paitsi parhaan kisakuntoni tähän asti, myös parhaan kokonaisuuden, jonka minusta voi saada irti. Tsemppiä myös kollegoille kisavalmistautumiseen ja pysykää poissa karkkikipoilta! 😉

jempunallekirjoitus

houkutuksia
Houkutuksia työpalaverissa :O

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDELLINEN POSTAUS:

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *