Sudio Nivå – Nauti Pienistä Hetkistä

 

Viime kerrasta onkin aikaa. Vuoden päivät ovat kuluneet siitä, kun pääsin testaamaan ja kertomaan Sudio Swedenin kuulokkeista. Tästä linkistä pääset muistelemaan tätä unohtumatonta postausta ja tutustumaan langattomiin Regent-kuulokkeisiin jos meni silloin ohi.

 

 

 

Nyt olemme kuitenkin uuden teknologian äärellä. Vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että kuulokkeiden teknologia on kehittynyt nopemmin kuin ehkä monet olisivat osanneet aavistakaan. Nyt asiaan. Sudio Sweden on tuonut markkinoille Nivå-kuulokkeet. Näimä näppärät langattomat kuulokkeet toimivat Bluetooth 4.2-yhteyden avulla ja ne on helppo ladata missä vain sujauttamalla napit tyylikkääseen latauskoteloon.

 

 

Ääni

Mikään ekspertti en suinkaan ole tässä äänenlaadun tarkkailussa, mutta omaan korvaan laatu on erinomainen enkä osasisi kuvitellakaan parempaa. Kaikki muu meteli pysyy tosi hyvin kuulokkeiden ulkopuolella, joten voi rauhassa nautiskella musiikista hälinän keskellä ilman hälinää. Aivan oikein. Täydellistä!

 

 

Ilman värähtelyä

Yleisin virhe äänen toisintamisessa on unohtaa se, että kuuntelija arvioi subjektiivisesti, onko ääni korkealaatuinen vai ei. Äänenlaadun ymmärtämiseksi on tutkittava psykoakustiikkaa.

 

 

 

 

 

Design

Kuulokkeiden muotoilu ja ulkonäkö on yksi näiden ehdottomasti parhaista puolista! Sen lisäksi että designiin on panostettu, niin suurimmaksi osaksi nämä on tehty käsin. Näin käsityöläisenä itsekin arvostan tätä suuresti, sillä nykyään tuntuu, että suurin osa tuotteista valmistetaan täysin koneellisesti.

 

 

Akku/lataaminen

Hauskin juttu näissä kuulokkeissa on ehdottomasti tämä laataaminen! Nämä pikku nappulat voi ladata näppärästi niiden omassa latauskotelossa. Akku kestää kuulokkeissa 3.5h ja latauskotelolla ne voi ladata neljä kertaa täyteen. Latauskotelo ladataan erikseen.

 

 

Bluetooth

Kuulokkeiden Bluetooth-ominaisuus on osoittautunut erittäin mainioksi ominaisuudeksi. Kantavuus on 10 metriä ja toimii moitteettomasti puhelimen ollessa taskussa tai repussa. Pienessä testimielessä kokeilin kauppareissua kuulokkeet korvilla. Jätin puhelimen reppuun ja kaupan sisäänkäynnin kaappiin. Kiertelin marketissa ja poimin ostoksia koriini. Porkkanoita, sitruunoita, appelsiinimehua. Vielä toimii moitteettomasti, noin seitsemän metrin päässä. Astianpesuainetta, hammastahnaa. Nyt alkaa hieman pätkimään. Etäisyys noin 8metriä. Kissanruoka. Siinä meni maaginen raja. Etäisyys oli noin 9-10 metriä ja puhelin tosiaan repun sisällä lukitussa kaapissa.

 

 

Käyttökokemus

Tässä parin kuukauden aikana nämä ovat olleet erittäin ahkerassa käytössä. Suurimmaksi osaksi nämä ovat pelastaneet bussimatkat, jolloin on ihan parasta kuunnella musiikkia. Jännitti hieman, että miten mahtavat pysyä paikoillaan korvissa, mutta onneksi tämä tipahtamisen pelko osoittautui hyvin nopeasti täysin turhaksi! Pakkauksen mukana tulee kolmet erikokoiset vaihtopäät, joten omaan korvaan on helppo valita sopivat nappulat.

 

Olen ollut erittäin tyytyväinen näihin kuulokkeisiin. Erityisesti ihastuttaa tyylikkyys, ääni ja vaivattomuus. Juuri tällaista musiikin kuuntelun tulisikin olla. Seuraavaksi aion alkaa musiikin lisäksi kuuntelemaan myös äänikirjoja. Saa nähdä mitä siitä tulee. Tykkään lukemisesta ja kirjojen tuoksusta, mutta näiden kuulokkeiden myötä olen päättänyt antaa äänikirjoille mahdollisuuden!

 

Pakkaus sisältää:

-Nivå-kuulokkeet
-3 paria vaihtotulppia
-Kannettavan latauskotelon
-Latauskaapeli
-Käyttöohjeet ja takuukortin

 

Tekniset tiedot:
-Malli: in-ear langaton Bluetooth
-Akun kesto: 3,5 tuntia/lataus. Latauskotelon akku 17.5h
-Yhteensopivuus: iOS, Android
-Kuulokkeiden akku: 55mAh
-Latauskotelon akku: 500 mAh
-Kantavuus: 10 m
-Bluetooth-versio: 4.2
-Lisäksi: Sisäänrakennettu mikrofoni

Tästä pääset suoraan Sudio Swedenin sivuilla ja tutkimaan syvemmin kuulokkeita: https://www.sudio.com/fi/earphones/niva-white

Koodilla ”ruthmariaemily” saat nyt tänään Black Fridayn ajan SEKÄ vielä perjantain jälkeenkin 15% alennusta kaikista Sudio Swedenin tuotteista! Tästä pääset shoppailemaan itsellesi, ystävälle tai vaikka perheelle pukinkonttiin joululahjoja:

https://www.sudio.com/fi/

 

Kiitos jälleen Sudio Swedenille, joulu tulikin tänä vuonna vähän aikaisemmin! <3

Ihanaa joulunodotusaikaa kaikille!

Halauksin

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *