Muotinäytöksiä ja hyvinvointia

image

Aivan ihana viikonloppu takana! Lauantaina Nummelassa Hyvinvointikeskus Jasminissa vietettiin Lady lauantaita. Tapahtumassa oli mukana erilaisia yrityksiä jotka esittelivät tuotteita vieraille. Mukana nähtiin mm. Herbalife, Friendtex, Mary Kay ja Sysimaa.

image

image

image

image

Itse olin hyvinvointiohjaajan ominaisuudessa Herbalifella sekä muotinäytösmallina Friendtexilla. Oli ihana tapahtuma ja aivan mahtava aamupäivä! Tapahtuman jälkeen siirryttiin Herbalife-teltan voimin ulos edustushommiin Fixus-rallisprint-tapahtumaan. Sää oli vähintäänkin merkillinen; aurinkoa, räntää, vettä ja taas aurinkoa. Kuskit olivat onneksi niin taitavia että pysyivät radalla säästä huolimatta -yhtä lukuunottamatta.

image

Sunnuntai aamu alkoi aivan uudenlaisella lettikokeilulla! Luomuksen tekoon kului aikaa melkein kaksi tuntia, mutta tulihan siitä ihan toimiva näin ensimmäiseksi kokeiluksi. Jos alkoi tuntumaan siltä että haluaisit joku päivä hieman haastaa itseäsi niin tässä linkki opetusvideoon: http://youtu.be/IOOCsFyMZdw

image

Sunnuntaina oli jo perinteeksi muodostunut ihana Zonta-naisten järjestämä hyväntekeväisyystapahtuma jossa olin Lohjan Lumikin mallina muotinäytöksessä. Tapahtumassa nähtiin myös muita paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä, myös kävijöitä näytti olevan hyvin liikkeellä. Kaiken kaikkiaan aivan ihana tapahtuma! Ensi vuonna taas nähdään!

image

Tällaisten viikonloppujen jälkeen on mukava aloittaa uusi viikko täynnä virtaa!

image

Aurinkoista viikkoa kaikille!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

6 kommenttia “Muotinäytöksiä ja hyvinvointia

    • Emily Yli-Kokkila
      26.4.2016 klo 21:31
      Kestolinkki

      Kiitos<3 Tehdäänpä sullekin lettejä joku päivä!:)

      Reply
  • Avatar
    28.4.2016 klo 09:08
    Kestolinkki

    Morjens! Mainitset, että: ”Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita.” Niin minäkin – tai siis ehkä melkein suurinpiirtein. Mitä tuo hieno termi hyvinvointiohjaaja tarkoittaa? Onko yhtymäkohtia personal traineriin? Minäkin haluaisin sellaiseksi. Tiia Turunen kommentoi, että kampauksesi on hieno. Olen samaa mieltä. Olen matematiikassa miettinyt ns. solmumatematiikkaa (knot theory), mutta pidemmälle menee palmikkoteoria, josta Ruth Lawrence väitteli tohtoriksi 17-vuotiaana Englannissa. Jos kykenisin menemään niin pitkälle, voisin lähettää sinustakin matemaattista analyysiä tänne tai faseen unilukemiseksi. Jatkan pohdintojani.

    Hyvää kirjoittelua ja Zemi-jatkoa kaikkeen!

    Reply
    • Emily Yli-Kokkila
      6.5.2016 klo 17:30
      Kestolinkki

      Moi Jyrki! Hyvinvointiohjaajana pyrin kartoittamaan asiakkaan hyvinvointitavoitteet ja opastamaan tätä terveellisempiin elämäntapoihin ja myös useissa tapauksissa autan painonhallinnassa. Hyvinvointiohjaajia on erilaisia ja itse olen Herbalifen hyvinvointiohjaaja, mikä tarkoittaa sitä, että halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus tilata kauttani Herbalifen tuotteita tueksi tavoitteiden saavuttamiseen. Personal trainer on kuitenkin eri asia, heidän koulutus painottuu enemmän kuntosalin puolelle treenaamiseen ja miten kasvattaa oikealla tavalla lihasmassaa.:)
      Mukavaa viikonloppua!

      Reply
  • Avatar
    29.4.2016 klo 12:17
    Kestolinkki

    Hei voisit tehdä kaikista sun kilpailuista erikseen postaukset? 🙂 Sillätavalla että kerrot kaiken ja paljon kuvia!

    Reply
    • Emily Yli-Kokkila
      6.5.2016 klo 17:06
      Kestolinkki

      Moi! Kiitos viestistä ja ideasta! Mukava kuulla että aihe kiinnostaa, lähden ehdottomasti toteuttamaan! Mukavaa kevättä ja viikonloppua!:)

      -Emily

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *