Kevät, koti, kirjeet ja kissa!

rotukissa kissa pyhäbirma

.

Ihana kevät ja sisustusvimma! Ihanan poikkeuksellinen viikonloppu; vapaa! Oli mahtavaa herätä tähän viikonloppuun tietäen, että on koko viikonloppu aikaa vain siivota ja sisustaa asuntoa kaikessa rauhassa ilman kiirettä, stressiä ja huolia! Oscar on toki myös mielissään kun kotona joku touhuaa ja pitää seuraa, rapsutuspalvelu 24/7.

.

taskukello koti puuro

.

Liekö sitten keväällä tai auringolla osuutta tähän ihmeelliseen siivousintoiluun ja ylimääräiseen energiaan, mutta aivan mahtava fiilis, ei voi muuta kuin hymyillen pyyhkiä pölyjä!

.

jääkaappi lifeis pentik

.

Rakastan kotia. Kodin tärkeys on korostunut, etenkin nyt kun on suurimman osan ajasta jossain menossa eikä ehdi viettää kotona niin paljon aikaa. Koti on aina ollut tärkeä ja turvallinen paikka, oli se sitten missä päin Suomea tahansa, ja niin se on vähän ollutkin. Tähänastisen elämäni aikana olen asunut Nummelassa, Kajaanissa, Sammatissa, Espoossa, Helsingissä ja nyt vähän yli kuukauden Vantaalla. Paikan vaihdos saattaa olla joillekin hyvinkin raskasta, mutta itse koen, että eri puolilla Suomea asuminen on mm. kehittänyt kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin, ainakaan en ole pelännyt muutoksia elämässä, päinvastoin. Muuttojen yhteydessä oppi myös tutustumaan uusiin ihmisiin, vanhoja ystäviä unohtamatta, heihin pidettiin yhteyttä kirjeiden välityksellä, itseasiassa pidetään yhä edelleen. Kyllä. Kirjoitan vieläkin kirjeitä ihanan Kajaanilaisen ystäväni kanssa. Se on niin mahtava tunne kun postin mukana tulee muutakin kuin laskuja ja mainoksia!

.

 kirje_ kirjeitä

.

Muuton jäljiltä oli vielä joitain tavaroita jotka etsivät paikkaansa uudessa ympäristössä. Nyt nekin on järjestelty pois laatikoista. Olen aika järjestelmällinen ihminen, asioiden ja esineiden pitää olla järjestyksessä ja oikeissa paikoissa. Omistankin sen verran tavaraa että jos niiden kohdalla vallitsisi epäjärjestys niin en varmaan ikinä löytäisi mitään silloin kun pitäisi.

.

  hajuvesi missi onni

~*~

Ilon Onnen Rikkautta

päivään jokaiseen

Kaiken Hyvän Runsautta

aikaan vastaiseen

~*~

Emily

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

xoxo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

2 kommenttia “Kevät, koti, kirjeet ja kissa!

  • Avatar
    17.4.2016 klo 18:43
    Kestolinkki

    Morjens Emily! Mitenköhän minäkin oppisin siivoamaan noin hienosti kuin sinä, kun olet tehnyt kirjeistä ja korteistakin spiraalimaisen jatulintarhan kuin maailmalla seikkaileva merimies konsanaan? Ja nuo kaikki palkinnot ja hajuvedetkin on aseteltu kuin matemaatikon viivottimen tarkkuudella. Tuo on hyvä merkki kultaseppäpimun uralle. En ole siivonnut lainkaan kotonani tänä vuonna, ja tiskitkin olen korkeintaan huuhtonut vedellä. Mutta minun luona ei käykään ketään, vaan sinun ovikello varmaan sanoo ring ring ihailijoiden ja ystävien sormien vääntövoimalla. Aurinkoista ja muikeata vapun odotusta, Emily! Ja antoisaa opiskeluiloa myös!

    Reply
    • Emily Yli-Kokkila
      17.4.2016 klo 20:26
      Kestolinkki

      Morjens!
      Kiitos viestistäsi! Kirjespiraalin tekoon tarvitaan vain kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja hieman esteettistä silmää, mutta ei ole niin vaikeaa kuin miltä näyttää!:) Valmistuin vuosi sitten kellosepäksi niin sillä saattaa myös olla osuutta tähän epäluonnolliseen järjestelmmälisyyteen ja tarkkuuteen. 😀 Itse saan paljon virtaa auringosta ja liikunnasta, suosittelen aamulenkkiä aurinkoisena päivänä niin sen jälkeen siivous sujuu kuin itsestään!
      Kiitos samoin ja aurinkoista kevään jatkoa!

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *