House of Elliott, todellinen naisten paratiisi

House of Elliott

Eräänä päivänä pääsimme ystäväni kanssa tutustumaan House of Elliottin helmikoruihin. Suunnistimme osoitteeseen Kasarminkatu 46-48. Hohtavan kauniin näyteikkunan näki jo hyvän matkan päästä. Ensireaktio astuessamme sisään; ”Wau! Todella upea ja valoisa liike!”. Suurin osa helmistä oli aseteltu kauniisti pöydälle, joka oli keskellä liikettä. Helmiä on parempi säilyttää pöydällä kuin jossain roikkumassa, jotta helmisilkki ei venyisi. Näin pidennetään korun ikää.

Helmikoru

House of Elliott on suomalainen yritys, jonka päätuotteena ovat pääosin helmistä valmistetut korut. House of Elliott -korujen tärkein asia ovat laadukkaat materiaalit: aidot helmet, värikylläiset korukivet ja silkkilanka. House of Elliottin ajatuksena on tuoda kuluttajien saataville elegantteja ja trendien mukaisia erilaisia koruja, joiden avulla täydentää pukeutumistaan.

Makeanveden helmi

Helmikoruja

Ajatus korualanyrityksestä syntyi toimitusjohtaja Liisa Rantakari-Elliottille hänen palatessaan Kiinasta Suomeen. Korut ovat aina olleet osa hänen pukeutumistaan ja tuntui luonnolliselta ajatukselta myös työskennellä niiden parissa.

Rintaneula

Helmikoruja

House os Elliott on 100% suomalainen yritys ja 100% suomalaista designia. Tavoitteena on,  että yritys on osana suomalaista desingia ja maailmalla tunnettaisiin myös Suomi upeista ja klassisista koruistaan.

Emily Yli-Kokkila

Kaulakoru

Helmirannekoru

Vuosikymmenen aikana House of Elliottin nimi ja tuotteet ovat tulleet tutuiksi pääosin suomalaisille kuluttajille. Yhteistyötä House of Elliottilla tekee esimerkiksi erilaisten tavaratalojen, pienten putiikkien ja erilaisten yhteistyökuvioiden kautta. House of Elliottin tuotteita myydään esimerkiksi Armoirissa, Muotikuussa ja he tekevät yhteistyötä esimerkiksi Naistenpankin kanssa.

Emily Yli-Kokkila

Lisäksi tuotteita myyvät erilaiset matkustamiseen liittyvät toimijat kuten laiva- ja lentoyhtiöt sekä erilaiset yritykset, jotka tarjoavat tuotteitaan myyntiin edellä mainituille liikennemuodoille. Olet ehkä saattanut törmätä koruihin seuraavissa paikoissa: TallinkSilja, Finnair, TuiFlyNordic, Inflight Service, Heinemann Group. Lisäksi he ovat mukana myös erilaisilla messuilla, jossa erilaisten toimijoiden edustajat käyvät valitsemassa tuotteita omaan valikoimaansa esimerkiksi seuraavan vuoden ajaksi.

House of Elliott

Kuvista saatte hieman osviittaa miltä nämä helmikorut näyttävät, mutta koska koruja on haasteellista kuvata, niin ”livenä” helmet pääsevät paremmin oikeuksiinsa. En voi muuta kuin lämpimästi suositella käyntiä liikkeessä, missä on mahdollisuus sovittaa koruja ja löytää itselleen juuri sopiva yksilö.

House of Elliott

Helminauha

Valikoima liikkeessä on erittäin laaja, mutta jos tuntuu siltä että haluat jotain tietynlaista yhdistelmää, niin sekin onnistuu tilaustyönä.

Suomalaisia koruja

helmikoruja

Aika äkkiä meille selvisi, että korut olivat erittäin monikäyttöisiä. Niitä pystyi pitämään monella eri tavalla; kiertämään yhdeksi pötköksi, väljemmin, kaksin kerroin, myös lukon avulla oli helppo saada koruun uutta ilmettä lukitsemalla koru muualta kuin ihan päästä. Erilaisia variaatioita oli lukuisia! Aivan loistava idea!

Lahjaksi helmet
Myös paketoinnissa huomaa laadun. Helmet pannaan silkkipussukkaan joka kääritään silkkipaperiin ja sujautetaan ihanaan lahjakassiin.

Oli todella mielenkiintoista näin kultaseppäopiskelijana päästä tutustumaan ammattilaisen opastuksella näihin upeisiin koruihin.

Emily Yli-Kokkila

Tästä pääset tutustumaan House of Elliottin koruihin sekä nettikauppaan:

http://www.houseofelliott.fi

Kiitos House of Elliott ja Peppiina loistavasta esittelystä! Oli mahtavaa päästä tutustumaan lähietäisyydeltä näihin upeisiin suomalaisiin taideteoksiin!

Iloista viikkoa!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *