Edullista luksusta arkeen tai lahjaksi

img_7787

Tähän vuoden aikaan useimmilla meistä tuntuu olevan niin kutsuttua joulustressiä. Oli se sitten aiheetonta tai aiheellista, ei ole pahitteeksi kiireen keskellä käydä lataamassa akkuja, esimerkiksi vaihtamalla miljöötä jouluruuhkista trooppiseen kylpylään.

Flamingo kylpylä
Kuva: Flamingo

 

Oma henkilökohtainen suosikkipaikkani irtiottoon arjesta on  ehdottomasti Vantaalla sijaitseva Flamingo Spa-kylpylä. Tämä luksuskylpylä sopii niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin sen rauhallisen rentouttavan K-18 Spa-osaston ansiosta.

Aikuisten kylpylä

Luksus kylpylä

Kuultuani, että tämän hemmottelupaketin saa  Offerillasta puoleen hintaan, päätin yllättää armeijasta kotiin tulleen poikaystäväni tekemällä hänen lomastaan sekä meidän yhteisestä ajasta entistäkin ihanampaa. Oman kylpyläelämyksen pääset hankkimaan helposti tästä.

Flamingo spa

Flamingo kylpylä
Kuva:Flamingo

Spa-puolelta löytyi laaja valikoima niin juomia kuin ruokiakin margaritoista smoothieisiin ja hot dogeista raikkaisiin salaatteihin. Laaja valikoima jatkuu myös saunojen ja hoitojen puolella. Paikalla oli myös mainio DJ kukallisessa Havaiji-paidassaan tuomassa ympäristöön entistäkin trooppisempaa tunnelmaa. Tunnelma täysi kymppi!

DJ

Flamingo spa DJ

Spa-puolen lämpimissä altaissa vierähtää helposti muutama tunti. Todella rentouttavan elämyksen koin mineraalialtaassa, jossa kuulet musiikkia veden alla.

Flamingo spa
Kuva: Flamingo Spa

Jos siis kaipaat tällaista luksusta arkeesi, niin helppo tie siihen on Offerilla.com. Sivuilta löytyy myös lukuisia muita herkullisia tarjouksia. Koskaan ei tiedä päätyykö laskettelurinteeseen, ravintolaan tai kenties sukeltamaan 50-90% alennuksella. Päivittäin vaihtuvia elämyksiä ja monia muita tarjouksia pääset selailemaan tästä. Itselleni päivittäiset tarjoukset tulevat näppärästi sähköpostiin josta pystyn ne helposti selailemaan läpi. Mikäli kiinnostuit niin voit tilata Offerillan uutiskirjeen!

Revontulet

Flamingo
Kuva: Flamingo Spa

Flamingon kylpylä on vuoden 2016 World Luxury Spa Awards-voittaja, enkä yhtään ihmettele, sillä paikka tosiaan on pullollaan luksusta.

World luxury spa award

Kylpylä
Kuva: Flamingo Spa

Paras kylpylä

Enempää ei olisi voinut tältä reissulta toivoa, elämys oli kaiken kaikkiaan loistava!

Hymyä päivään ja hemmotteluhetkiä arkeen!<3

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *