I love me, Silkin tiimi

Viikko vierähtänyt messuista ja kiirettä pitänyt. Pahoittelut hiljaiselosta, tämä neiti on painanut duunia! Messuilu oli mukavaa vaihtelua työnkuvan puolesta. Messukävijöitä riitti ja saimme upean tiimimme kanssa tuotua Silkin tuoteskaalaa tunnetuksi. Olen otettu, että minut kutsuttiin Silkin tiimiin messujen ajaksi ja sain kertoa kokemuksiani erilaisista meikki- ja hiustuotteista. Silkin tuotteista minulla on yli puolen vuoden kokemus ja voin niitä lämmöllä kaikille suositella! http://www.lanina.fi

nettamakeup
Argan Vegan Lipstain-Huulilakka, sävy: Sangria, MU: Netta-Maria Purhonen
huulilakka
MU: Netta-Maria Purhonen
nettapus
Silkin tiimin hömpät!

Tässä nainen, kenestä tuli ystäväni! Tavattiin ensimmäistä kertaa Netan kanssa messuilla ja tuntui heti, että olisimme tunteneet ikuisuuden. Huumorintajut natsasi ja sanoisimpa, että Netan kanssa olimme tiimimme hömpät! 😀 Pidän tapahtumatyöskentelystä, koska työkaverit usein vaihtuvat, ainakin osittain. Tutustun helposti uusiin ihmisiin ja koen sen tärkeänä seikkana sopeutuessa työympäristöön. Netan kanssa ollaan pidetty lähes päivittäin yhteyttä messujen jälkeen. Tämä upea nainen tuli elämääni jäädäkseen! (Naisten illat, kissan ristijäiset ja pikkujoulut x10, sun muut pippalot jo suunniteltu) 😀 Netta on kampaajani, joten Netan kädenjälkeä tullaan näkemään varmasti täällä blogin puolella niin meikin kuin tukankin osalta.

Muutoksia on hurjasti tapahtumassa mm. työkuvioissa ja elämäntilanteessa, joten pysykäähän kuulolla. Snapchatista voit seurata vauhdikasta elämääni: @ellukatr. Tällä viikolla ilmestyy Instagramiini kuva, mikä on hyödyksi erityisesti Seinäjokisille typyille! Instagramista minut löytää käyttäjänimellä: @elinakatariinahoiska. Käy tsekkaamassa blogiyhteistyökumppanini Seinäjoen Manualin Ig @manualstore, mikä liittyy edellä mainittuun kuvaan hyvinkin vahvasti! Tsemppiä ja lämpöä alkaneeseen viikkoon!

Love,

Elina

 

Facebooktwittermail

4 kommenttia “I love me, Silkin tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *