Hiushuone NOVA Kukkumäki, JYVÄSKYLÄ

HUOMIO JYVÄSKYLÄ!

Jyväskylän keskussairaalan välittömään läheisyyteen on avattu uusi, upea Hiushuone NOVA Kukkumäki. Ystävättäreni Netta-Maria kertoikin tämän ystävänsä perustaman uuden parturi-kampaamon olevan tutustumisen arvoinen paikka, johon suuntasimme Mikkelistä perjantaina 21.7. Jyväskylässä en ole käynyt aikoihin ja pääsinkin tutustumaan myös ihastuttavaan Ravintola Pöllöwaariin lounaan merkeissä. Itse söin alkupalaksi freshin kalkkunasalaatin ja pääruoaksi ankan rintaa. Mukava ja maistuva kokemus, voin lämmöllä suositella!

Iltapäivällä suuntana oli kuitenkin Hiushuone NOVA Kukkumäki. Liiketilat olivat kerrassaan upeat! Itse en meinannut ollenkaan malttaa odottaa värjäyksen ja leikkauksen lopputulosta. Liikkeen omistaja Tina saapui myös paikalle seuraamaan, että mitä olemmekaan tekemässä ja toimi lisäksi valokuvaajana. Kampaajanani on jo pitkään toiminut Netta-Maria Purhonen, jonka innoittamana aloitimme projektiluontoisesti tukkani vaalentamisen jo kuukausia aikaisemmin. Leikkaukseksi valikoitui LOB, joka on nyt kovin suosittua erityisesti julkkisten keskuudessa. LOB tarkoittaa vapaasi suomennettuna pitkää polkkatukkaa, joka ulottuu hieman solisluiden alapuolelle. Itse näkisin, että LOBissa leikkauksen pituus on lähinnä hiuksen hieno, jotta hiukset todella näyttävät LOB -leikatulta!

Ennen värjäystä ja leikkausta.

Värjäystekniikkana Netta-Maria käytti freehand -tekniikkaa, jolla tarkoitetaan ns. vapaalla kädellä raidoittamista tai värjäämistä. Subrina Professional -tuotesarja onkin erikoistunut juurikin kyseisen värjäystekniikan tukemiseen. Muutama raita värjättiin folioilla päälaelle, jotta vaalennus olisi tasaisesti latvoihin laskeutuva, eikä näyttäisi liioin liukuvärjätyltä.

Päälaelle tehdyt folioraidat ja freehand -tekniikalla värjätty muu tukka. Kuvausmeikin luominen.

Netta-Maria toimii lisäksi meikkaaja-maskeeraajana, joten kuvausmeikki on myös hänen käsialaansa. Netta-Maria on osallistunut vuoden 2015 Hair and Beauty -messuilla morsiusmeikki -kilpailuun, jossa sijoittui hopealle. Netta-Marian osaavissa käsissä tulos on ollut aina onnistunut ja miellyttänyt minua asiakkaana. Netta-Marialla on käytössä blogiyhteistyökumppanini Silk Oil of Morocco -meikit, jotka ovat sopineet iholleni erittäin hyvin.

LOB -leikkaus.

Lopputuloksesta tuli todella näköiseni ja onnistunut. Värin ylläpitämiseksi Subrina Professional -tuotteista testiin sain PHI (Perfect Hair Id) Repair Shampoon, joka on täysin parabeeniton ja sisältää moringaöljyä. Shampoon kaveriksi, tukemaan kaunista ja elinvoimaista lopputulosta, valikoitui PHI Repair Mask, joka on tarkoitettu käytettäväksi edellä mainitun tuotteen rinnalla. Olen hieman liian ahkera pesemään hiuksiani, mikä ei ole hyväksi päänahan kuivumisen vuoksi. Pesukertojen vähentämistä tukemaan sain samaiselta tuoteperheeltä kuivashampoon. Hiuslakan korvikkeeksi valikoitui hiusta kiillottava ja siloittava ”elixiiri”. Itselleni tämä on aivan nappituote, joka todella pitää haituvat kurissa! PHI Repair Elixir sisältää E-vitamiinia, joka mm. korjaa, kiillottaa ja vahvistaa hiuksia! Testiin saamani tuotteet ovat kaikki korjaavia, joten ne sopivat erityisen hyvin vaalennetuille ja käsitellyille hiuksille. Tuotteet edulliseen hintaan liikkeestä tai www.subrina.fi.

Suora LOB.
Suora LOB.
Kihara LOB.
Kihara LOB.
Kun kuvauskeskittyminen hieman lopahtaa!

Mikäli haluat lisätietoa värjäystekniikasta ja värisävyistä, joita vaalennuksessa käytettiin, tiedustele sähköpostitse Netta-Marialta: sencefree@hotmail.com. Netta-Marian kädenjälkeä voit käydä ihastelemassa Instagramissa: @bonbecnmp. Kiitos Hiushuone NOVA Kukkumäki uusien tilojen esittelystä ja tilojen käytöstä!

Viikolla 30 (25.7-29.7) kaikki väripaketit (väri ja leikkaus) -15% normaalihinnoista!

Lisätietoa Subrina Professionalista: www.subrina.fi

Otathan seurantaan ja hyödynnä tarjoukset: @hiushuonenovakukkumaki

Varaukset Hiushuone NOVA Kukkumäki: 050 5606727

www.hiushuonenova.fi

 

-Ellu

Hiushuone NOVA Kukkumäki

Hoitajantie 4

40620 Jyväskylä

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *