Ennakkoluulot

Ennakkoluulot… Miksi niitä luodaan ja miten ne kumotaan? Koin tänään sinänsä harmittoman ennakkoluulon haihtumisen. Itä, se pelottava, huonosta maineestaan tunnettu, ”ei ikinä” -paikka. No hahhah, tutuksi on tullut idän metro aina sinne pääteasemalle asti. Työpaikkani sijaitsee Vuosaaressa, mikä on ihan mielettömän kaunis mesta! Pääsin tänään Vuosaari -kierrokselle ”pomoni” kanssa, joka esitteli upean Vuosaaren. Ja miksikö lainausmerkit pomo -sanassa; pomoni on Helsinki-iskäni. Käsitys koko Itä-Helsingistä muuttui päivässä. Jo pitkään Idässä asuneiden kokemukset muuttivat ajatusmaailmaani täysin, Vuosaarelle ainakin 6/5.

Kierrettiin Vuosaaren rantsuja ja lenkkimaastoja autolla huristellen. Tuli kotoisa fiilis ja ennakkoluulot sai kyytiä. Nähtävyyskierroksen jälkeen minut vietiin vielä pannarille ja kahville, Kahvila Kampelaan! Kahvila on todella suosittu, mikä oli todettavissa paikan päällä. Oli muuten sitten niin hyvää pannaria, että joutuu käydä maistelemassa muitakin herkkuja 😉 ! Työpäivät voivat siis välillä maistua pannarilta hyvässä seurassa!

Työpaikkani on ihan huippu, samoin työkaverit ja harrastukseni, golf. Työskentelen Planmeca Golf Areenalla, missä voit mm. treenata lyöntipaikoilla ja lähipelialueella, sekä tavata maan huippupelaajia ja -valmentajia. Kun aamulla saavuin areenalle, ensimmäisenä vastassa oli Ilosen Mikko!

14713722_1803575419884267_4127719101446425370_n
Mikko Ilonen, Timo Rauhala

Aloin sen verran haippaamaan Itä-Helsinkiä, että ennakkoluulojen kumoamisen kunniaksi päätin hankkia Itä -pipon. Pipon hankinta sujui kätevästi; viesti Manualin Artulle, pipo sivuun ja nouto ens viikolla. Itälife74 -mallistoa löytyypi Seinäjoen Manualista, joten käykäähän nappaamassa omanne. (Instagram: @manualstore @italife74)

”Ei ikinä” -paikka

Harmittaa, että en ottanut kuvia Vuosaari -kierrokselta! Kuitenkin päivän sisällön voit käydä katsomassa Snapchatista: ellukatr.

Mukavaa viikonloppua!

Love,

Elina

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Ennakkoluulot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *