Solar Sound Festival 2016

Vuodesta toiseen, Seinäjoen oma Solar Sound Festival. Neljäs vuosi, omasta mielestäni ehdottomasti paras. Solar Soundit on ollut itselleni sellainen ”juttu”, mihin on vaan aina pakko mennä! Mielestäni festarialue on hyvin selkeä ja mahdollistaa vaivattoman kulun festarialueelle ja sieltä pois. Itselleni kovin tärkeää festareilla on nimenomaan järjestelyt ja se, kuinka alueella on mahdollista liikkua. Vessajonot on suoraan sieltä, samoin jonot tiskille anniskelualueella. Tätä ongelmaa en Solar Soundeilla kohdannut, joten iso käsi sille! Solar Sound Festival -sivustolla voit käydä tutustumassa tarjontaan, koska Solar Sound ei ole ainoa Nordic Live Productions Oy:n järjestämä tapahtuma. http://www.solarsound.fi

Esiintyjät ovat olleet joka vuosi  mieleeni. Tämän vuoden suosikki oli, no ehkä sen kuvistakin huomaa, Miklu MG Mikael Gabriel! Olin todella positiivisesti yllättynyt että lavalle nousi Miklun keikan aikana Diison ja PastoriPike! Oli sielä muitakin herkullisia; JVG, Elastinen ja ANATUDE banaani Antti Tuisku. Kovin on miespainoitteista tämä artistirepertuaarini…

Täytyy hieman hehkuttaa kotikaupunkia, Seinäjokea. Seinäjoen kesästä on tullut vuosien varrella entistä tapahtumarikkaampi ja uusien vaateliikkeiden, erilaisten laajentamisten ja meidän mahtavan, uuden stadionin myötä myös kävijärikkaampi. Helsinkiin muutettuani en kuitenkaan näillä näkymin palaa, ainakaan ihan hetkeen, asumaan Seinäjoelle. Seinäjoella on mukavaa käydä, erityisesti siksi, että rakas perheeni ja suurin osa ystävistäni asuvat sielä.

Solar Sound tunnelmat kuvina:

Spekti, Brädi, Uniikki
Spekti, Brädi, Uniikki
IMG_4117 (2)
Antti Tuisku
IMG_4119 (2)
Antti Tuisku
IMG_4169 (2)
Mikael Gabriel
IMG_4136 (2)
Mikael Gabriel, Diison
IMG_4158 (2)
Mikael Gabriel, PastoriPike
IMG_4196 (2)
Elastinen
IMG_4212 (2)
JVG
IMG_4217 (2)
Jare Joakim Brand
IMG_4198 (2)
Artistinimiä?
IMG_4224 (3)
Sallittakoon tämä kuva. Pauliinan kanssa JVG reivaus ihan Dalmatialaisena! Sairaan hienot Addun kledjut ja Vansin kengät kävin nappaamassa Artulta Manualista!

http://www.manualmarket.fi

Kiitos: Solar Sound Festival 2016, Tommi Mäki, koko Solar Sound jengi, Manual, Arttu Hautabacka, ystävät, uudet mahtavat tuttavuudet, porukat (mamma ja iskä) ja aurinkoinen Seinäjoki!

Nähdään taas ensi vuonna!

Love,

Elina

 

 

Facebooktwittermail

5 kommenttia “Solar Sound Festival 2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *